Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfgf

On nie chce się zenić.

Polecane posty

Gość fdgfgf
Jestem wierząca, dlatego chcę ślubu kościelnego.

Gość piczkaxxxxxxxx
na pewno , niektóre dziewczyny mają takie ambicje zeby tylko znalezc chłopaka i wziac z nim slub zeby miec go juz na zawsze (chociaz to zadna gwarancja) a potem nie dbają o siebie , tyją i rodzą bachory co by mąż nie miał tak łatwej ucieczki

Gość on chce się zenic
no i po wywilnym na sali prodowej będa go nazywali mężem, a nie ojcem dziecka. Na pewno jej będzie z tym milej.

Gość olllllloni
dziewczyno, po co ci koscielny? cywilny wystarczy, i tak katoliczka z ciebie jak z ...,w ciazy jestes a do slubu nagle cie przyspieszylo? z drugiej strony moze to i dobrze, ze facet sie miga to przynajmniej nie bedziesz sie rozwodzic za rok, zastanow sie po co ci slub na sile?

Gość piczkaxxxxxxxx
tak ślub wiele zmienia - daje mylne poczucie ze ktos jest twoja własnością

Gość on chce się zenic
no ale zaraz zaraz Mówisz, ze z nim zrywałas, więc sama nie jestes chyba pewna, czy chcesz tego ślub. Dobrze rozumiem? Wiec czemu tak się do niego spieszysz?

Gość kot13
a Twój chłopak też jest wierzący? Jeśli tak, niech przekłada imprezy , jesli nie to idzcie na kompromis- teraz cywilny, za 2 lata koscielny. i tak na marginesie , to ręce opadają na osoby, które pisza o łapaniu na dziecko.a wydawać by się mogło, że tacy tu wszyscy nowocześni.

Gość piczkaxxxxxxxx
no sorry ale tak to wygląda jak by go na to dziecko złapała, ślub i tak zaplanowany wiec po co jej sie tak spieszyc ? jak maz bedzie chciał to i tak ją zostawi czy wezmie znim slub koscielny czy tez cywilny

Gość kot13
autorko, nie słuchaj tych wszystkich dziwnych ludzi co Ci radzą być zdaną prawnie na siebie z dzieckiem i co oceniają jakośc Twojego religijnego zaangazowania. Najlepiej spytaj własnych rodziców - oni na pewno chcą Twojego dobra i dobra Twojego dziecka i Twojej przyszłej rodziny:-)Powodzenia i dużo szczęścia i zdrowia dla maluszka :-)

Gość fdgfgf
On nie jest za bardzo wierzący, ale mówi, ze ślubu kościelnego chce, ze to jest dla niego ważne itp. Zrywałam bo chciałam ślubu, a on nie. Byłam przekonana, ze jeżeli sie kogos kocha, to jest się w stanie zrobić dla niego wsyztsko Teraz tak sobie myślę, ze jeżeli teraz ugiąłby sie i wziąłby ten ślub, to tak nhaprawdę wiedziałabym do końca zycia, ze to ja naciskałam i zrobił to pod przymusem. A jesli po urodzeniu dzieciaczka sam wyjdzie z tym, zebyśmy zaczęli planować ślub, to będzie znaczyło, ze nie żenił się dlatgeo, ze dziecko się pojawiło, ale dlatego, ze chciał i ze nas kocha... Sama już nie wiem.

Gość facet ma racje
Wierzacz jestes to przed slubem kurwic sie nie powinnas. Moze w koncu faceci nie beda sie dawac lapac na dziecko dziwkom

Gość kot13
piczko(swoją drogą nick nomen omen?) a nie pomyślałaś, że skoro oni zaplanowali już ślub to byli zaręczeni i nikt nikogo na nic nie musiał łapac?

Gość facet ma racje
jak nikt nikogo nie musial lapac top teraz tez m,ozna do tego slubu poczekac, prawda?

Gość piczkaxxxxxxxx
oo wreszcie autorko zaczynasz mysleć trzeźwo zobaczysz ze kiedy data slubu bedzie sie zblizac on z tego nie zrezygnuje a pod twoim naciskiem i ciągła presja nie bedzie sie czuł dobrze kocie --> skoro juz zaplanoweali slub i nikt nikogo nie musial na nic łapać to po co sie spieszyc ? ślub tak czy tak sie odbędzie ja tez np mam tak ze jak sobie cos zaplanuje to tak musi byc a tak wszystko na szybko to juz nie to samo

Gość kot13
wyjdz autorko z tego forum na którym jak widzisz wszyscy obrzucają Cię błotem , nie czytaj tych bzdur i pamiętaj, że jesteś kobietą a kobieta powinna się cenić. WIęc zapewnij sobie komfort by na sali porodowej czekał na Ciebie mąż a nie jakiś przydupas zwany konkubentem czy ojcem dziecka. Bo wtedy chyba już lepiej samej urodzić dziecko. Będzie dobrze:-) myślę, że Twój chłopak jest trochę zaskoczony rozwojem sytuacji ale na pewno bardzo Cię kocha. Ciebie i swoje dziecko:-)

Gość facet ma racje
jak on nie jest wierzacy to raczej cie nie zostawi. chyba ze bedziesz ciagle miec fochy to wtedy nie wytrzyma. ale z taka co nie kocha tylko mysli o slubie zaden by nie wytrzymal.

jestem zdania, ze gdyby Cie kochal naprawde i szczerze ,to z radoscia wzialby slub, by moc sie cieszyc, ze jestscie rodzina a nie takie cuda wianki wyczyniac.

Gość piczkaxxxxxxxx
ha ha ha ha :D kobieta powinna sie cenic i błagać faceta o ślub no nie :D:D:D

Gość facet ma racje
jak kobieta sie ceni to nie rozklada nog zeby na dziecko zlapac i slub przyspieszac.

Gość piczkaxxxxxxxx
cuda wianki wyczynia to teraz przyspieszając ślub tylko ze względu na dziecko , za 2 lata byl planowany wiec nie ma problemu widze ze niektórzy to są z tych co tylko jakby wpada była to juz od razu ślub bo przecież dziecko ( a to moim skromnym zdaniem kretynstwo ) :O

Gość on chce się zenic
właśnie teraz zaczynasz dobrze myślec a dniu śubu bedziesz bardzo zadowolona, że wygląda on tak jak powinie, a nie na szybko a na razie wystarczy wam cywilny

Gość kot13
Piczko( co za nick...) kobieta powinna się cenić. Błagać? nie- ma postawić jasno kwestię , że jeśli się kochają i chcą być małżenstwem to na sali porodowej jest mężem. To ona jest przyszłą mamą, jego królewną , księżniczką itd. Nie wiem, gdzie tu miejsce na błaganie widzisz. to jest po prostu rzecz oczywista dla każdej szanującej się dziewczyny. No chyba że nie planowali ślubu- ale oni go planowali- czyż nie?

Gość facet ma racje
kot oni ten slub planowali za 2 lata. krolewny i ksiazniczki sie nie puszczaja.

Gość piczkaxxxxxxxx
masz cos do mojego nicka? w niczym nie rózni sie od twojego , poza tym mam duzy dystans do siebie ale co niektórzy tego nie łapią no sorry ale skoro autorka zerwała z nim kilka razy bo facet nie chciał teraz ślubu to czyż to nie jest jak błaganie i szantaż ? bo jak dla mnie to ani troche sie nie ceni , gdyby sie ceniła to by poczekała te 2 lata

Gość kot13
jeśli tak myślisz to" gratuluję "podejścia do siebie . Na szczęście to nie mój problem:-) Co do nicku-niby bunczuczny a jednak nie:-)

Gość kot13
facet ma rację- cóż - chwila uniesienia- czego się nie robi dla miłości:-) Teraz królewna urodzi małego księcia lub księżniczkę i kochający mężczyzna powinien jej zapewnić ku temu jak najbardziej komfortowe warunki. To nie jakaś byle jaka baba tylko jego najukochansza królewna .

Gość piczkaxxxxxxxx
jak najbardziej komfortowe warunki powinien zapewnic jak najbardziej ale zmuszanie kogos do ślubu jest poniżej godności (bynajmniej mojej )

Gość facet ma racje
komfortowe warunki do urodzenia zapewni jej sala porodowa. jak ksiazniczka chce byc ksiezniczka to nie moze sie zachowywac jak zwykla dziwka. myslisz , ze faceci to tylko frajerzy?

Gość piczkaxxxxxxxx
ha ha dokłądnie skoro jest księzniczką powinna poczekac do wyznaczinej daty i zachowac sie jak prawdziwa dama ha ha