Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona13

Do studiujących biologię

Polecane posty

Czy wam też tak strasznie trudno było zaczynać studia na kierunku biologia? Czy było wam ciężko? Dawaliście sobie radę? Bo ja się boję że nie dam rady:(

Gość troool,
nie dasz rady ;] daja tylko radeci, ktorzy sie calowali kiedykolwiek w zyciu

Gość leniwa się odzywa
Nie studiuję biologii, ale wybrałam kierunek ściśle z nią związany. Sczerze muszę przyznać, że nie spodziewałam się aż takiego nawału materiału, i że w szkole średniej materiał z biologii jest aż tak tragicznie okrojony

Gość a jakie sa twoje
calowalas sie kiedys?

ja mam przyjaciolke absolwentke ochrony srodowiska nie miala na poczatku problemow bo to co robili przez pierwsze 2 lata bylo robione u nas w liceum zreszta bardzo dobrym liceum z wysikim poziomem i dodatkowo dziewczyna byla na profilu biologiczno chemicznym ale mowila ze po innych szkolach mieli problemy

Gość zły wybór
ja studiowałam biologię było masakrycznie trudno pierwszy rok ciężki, a 2 następne jeszcze gorsze teraz szczerze radzę - nie warto jak nie masz już zaklepanego gdzieś miejsca pracy i znajomości to nie licz że po tym kierunki znajdziesz cos fajnego. Po 5 latach dojdziesz do wniosku, ż epo co to było? dla przyjemności chyba... gdybym mogła cofnąć czas poszłabym na coś bardziej życiowego (nawet po zarwaniu roku) - farmacja, stomatologia, jakieś techniczn estudia

Gość seksuolożka Balbina
biochemikiem jest ten co bimber pędzić umie albo wino zrobić!

Gość nikt nie studiuje