Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusek

pomocy!!

Polecane posty

Gość Lusek

Witam was drogie panie. Założyłem ten temat ponieważ potrzebuję bardzo pomocy tak naprawdę kogokolwiek. Biorę udział w konkursie w którym można wygrac wycieczke do dowolnego miasta w Europie. Otóż ja wybrałem PAryż. Bardzo romantyczne miejsce w którym.... chce się oświadczyć mojej kobiecie . Ona niema bladedgo pojęcia, że biore udział w takim konkursie. To ma być dla niej mega niespodzianka. I tutaj jest problem. Potrzebuje bardzo dużo głosów. Nie trzeba sie rejestrować. Wystarczy wejśc na strone i zagłosować bardzo was prosze pomożcie. Można głosować raz na dzień ale jak raz oddacie głos to bardzo pomożecie Oto jest link: http://mapadobrychemocji.onet.pl/emocje/19,miejsce.html Z góry dziękuję dobrym duszyczkom

Gość a ja szukam
link nie działa

Gość Lusek
o dziękuję ci bardzo :) czyli działający link to TEN http://tnij.org/ij65 jesli komuś nie sprawi kłopotu z zagłosowaniem to serdecznie dziękuję :)

Gość Lusek
im wiecej pomocy tym lepiej :) Najgorsze jest to, że osoba która jest na pierwszym miejscu oszukuje ponieważ ponad 200 głosow wzrosło jejw ciągu pol godziny. Za każdym odświeżeniem strony wskakiwały jej 2, 3 głosy. Juz to zgłosiłem ale narazie organizatorzy nie daja znac :( A każdy wasz głos mi baaaardzo pomoga :) Co jakis czas bede zakładac temat żebyście mi pomagali od czasu do czasu :) bedę wdzięczny :)

Gość Lusek
głosować można do 18 października do godziny 10 :) ja wtedy bede w pracy wiec do nastepnej niedzieli musze baaaardzo dużo przewage miec zeby poźniej w pracy miec spokoj :) I mam nadzieje ze usuną ta pierwszą osobe.

Gość eeeeee
Czy Ty też widzisz tam przekręt?? ja już wiem że można bylo glosowac na zmiane klikając w linki nilosc i wolnosc np. i generował się znow kod który nabijał pkty. W zakladce zwyciezcy jest jeden wielki galimatias i tez pisałam już do organizatorow bo prowadziłam w wolnosci we wszystkich miastach do ostatniej sekundy glosowania a teraz jest calkiem inaczej..

Gość Ups..........
Głosować można było do 18 października.

Gość eeeeee
głosowanie sie skończylo juz ale ja bym chciala wiedziec czy ktos wie ile nagrodzili osob bo miały byc 4 nagrody głowne a w zwyciezcach sa podane po 4 osoby w szystkich miast. Czy ktos dostal maila o wygranej??? dzieki z góry za odp.

Gość eeeeee
czy ktoś cos wie na ten temat?