Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perpetum mobilee

Oceńcie mnie małolaty

Polecane posty

Gość 15-latek...
to serio ty? bo mi kutas stanął

Gość perpetum mobile.
no ja

Gość co jest gowniarzu
wystraszyles sie tej osoby, ktora wyslala (podobno) twoj post na policje bo wygladasz na pedofila? :D myslisz, ze wrzucaja zdjecie jakiejs kurevki 'naprawisz' swoj debilny post? :D

Gość no jak na shemale
to masz wstrętną facjatę:O bo ono raczej mają ciekawą urodę:P i dlaczego doopy nie wytarłeś do foci:O heloł tu są esceci na forum a nie jakieś popaprańce:P:D

Gość perpetum sra po gaciach
:D :D :D :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4618941 [perpetum mobilee robie sie starsza i bardziej swiadoma swoich zalet i wad buhahahaha ty już stara d**a jestes. nie ruszylbym cie kijem bo masz pajęczyne między nogami ;D] i post jakiejs laski [ [zgłoś do usunięcia] dzialam tylko prewencyjnie [zgłoś do usunięcia] perpetum mobilee robie sie starsza i bardziej swiadoma swoich zalet i wad buhahahaha ty już stara d**a jestes. nie ruszylbym cie kijem bo masz pajęczyne między nogami ;D] zapobiegawczo szczylu podam twoj post policji, bo jak uwazasz, ze 20 latka jest za stara i kijem bys jej nie ruszyl to lepiej niech zwroca na ciebie uwage wladze od scigania pedofilii] :D :D :D mam nadzieje, ze wyslala linka do policji, tu sporo osob tak robi to jest calkiem spora szansa, ze ta tez poszla za ciosem :D

Gość perpetum mobile.
normalnie się posrałem ;(

Gość aafisia fisia
a fe, twarz nie ładna, ale za to dupa jędrna