Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze_o_odpowiedzi___

ginekolog

Polecane posty

Gość prosze_o_odpowiedzi___

mam 20 lat i nigdy nie bylam u ginekologa bo...wstydze sie mu pokazac jak wyglada moja lechtaczak:( mam ogromnego motyla;( chetnie bym go poprawila chirurgicznie ale nie mam pieniedzy na taki zabieg...naprawde jest ogromny, ma kilka cm! strasznie sie go wstydze, wyglada jakbym sie walila z kazdym z kim moglam a mialam tylko jedenego partnera i rzadko to robilismy - ona po prostu taka jest;( co taki ginekolog sobie pomysli:/ wogole jak to ywglada!;(

Kochana kto jak kto, ale ginekolog tak nie pomyśli, bo zapewniam Cię, że ma odpowiednio dużą wiedzę na temat tego, że budowa kobiecych narządów jest różna u różnych kobiet. I że nie zależy od ilości partnerów. Także przestań wymyślać i jeśli masz taką potrzebę to bez obaw odwiedź specjalistę, bo na prawdę nie masz do nich powodu.

Gość a po co w ogóle do tego gina
Po co w ogóle idziesz do tego gina? Masz jakiś konkretny powód? Ciąża czy coś? Bo jak nie, to się jeszcze wstrzymaj, taka wizyta to nic przyjemnego, obrzydlistwo wręcz. A co do wyglądu narządów płciowych, to nie ma znaczenia. Najważniejsze że Twój partner Cię akceptuje (taka łechtaczka wygląda nawet ciekawiej niż taka całkiem schowana, niektórych to może wręcz podniecać). Ale nad tym lekarzem się jeszcze zastanów. Nie wolisz zostawić swoich miejsc intymnych tylko dla swojego partnera? Pomyśl o tym...

Gość lekarze obgadują
Lekarze mają brzydki zwyczaj obgadywania i wyśmiewania w swoim gronie intymnych spraw pacjentów. Niejednokrotnie zdarzało mi się słyszeć na własne uszy.