Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusek

bardzo wazne!! :)

Polecane posty

Gość Lusek

Witam was drogie panie. Założyłem ten temat ponieważ potrzebuję bardzo pomocy tak naprawdę kogokolwiek. Biorę udział w konkursie w którym można wygrac wycieczke do dowolnego miasta w Europie. Otóż ja wybrałem PAryż. Bardzo romantyczne miejsce w którym.... chce się oświadczyć mojej kobiecie . Ona niema bladedgo pojęcia, że biore udział w takim konkursie. To ma być dla niej mega niespodzianka. I tutaj jest problem. Potrzebuje bardzo dużo głosów. Nie trzeba sie rejestrować. Wystarczy wejśc na strone i zagłosować bardzo was prosze pomożcie. Można głosować raz na dzień ale jak raz oddacie głos to bardzo pomożecie Oto jest link: http://www.tinyurl.pl?9YnpqSAr Z góry dziękuję dobrym duszyczkom

Gość SiostraMarilyn
poszło :)

Gość Lusek
dla mnie jest wazne. Zreszta.... nikt ci nie kaze glosowac wiec nikt cie nie naciaga ;] A ja dziekuje osobom ktore sluzą pomocą gdyż bardzo mi pomagają :)

Gość cholera tam jest wirus!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lusek
taa wirus.... chyba sam jestes wirusem. Osoby które głosowały moga powiedzieć jaki tam jest wirus. Dla niedowiarkow tutaj jest pelny link ktory porpsotu skrocilem gdyz ten dlugi nie dzialal. http://mapadobrychemocji.onet.pl/emocje/19,miejsce.html

Gość zla duszyczka
Zaglosowalam. tam nie ma zadnego wirusa:) ile masz glosow juz?

Gość zaglosowalam
no to zycze wygranej i zeby przyjela oswiadczyny;)

Gość zla duszyczka
dasz radę!:) moze rozeslij na czacie wiadomosc? siedza tam setki osob i chociazby z ciekawosci wejdą zeby zobaczyc a potem wiadomo ;) ja nie raz dzięki temu wygrywałam konkursy itd. Życzę powodzenia ;***

nie pomoge bo z jednego powodu, bardzo zazdroszcze twojej zonie , ze tak sie o nia troszczysz -sory.

Gość a ja mam kota
no to proszę :)))