Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valerianna młoda panna

Moje życie studenckie to porażka ;/

Polecane posty

Co prawda rok akademicki dopiero się rozpoczął, ale już widzę i wiem co się będzie działo ;/ I nie chodzi o naukę. Po prostu nie mam żadnych znajomych , przyjechałam do Warszawy nie znając miasta a tym bardziej ludzi. Zero znajomych. Chciałabym zwiedzić miasto, pójść na jakieś piwo a tymczasem nie mam z kim. Na roku ludzie są totalnie beznadziejni, mieszkam w bursie i tu też ciężko o przyjaźń czy choćby wspólny wypad. Bo wszyscy się uczą. OK, ja też. Ale zawsze znajdzie się wolna chwila- to niestety każdy woli robić coś swojego niż mi pokazać co nie co na mieście. Zawsze sama stoję na przystanku, na wykładach i między nimi mało z kim gadam. Nie chodzi tu o mnie. Ja jestem z natury żywiołowa, wygadana, nawet pyskata gdy potrzeba. Ale ci ludzie z roku są tak beznadziejni, Boże...;/ Jestem zupełnie jak Kevin sam w Nowym Jorku :(

Gość ADSFAFAGAGAD
trzeba bylo do lodzi sie wybrac na studia to bym cie czasem zabral do parku na tanie piwo.

Gość onnna89
olej ludzi, kup sobie mape i sama zwiedz warszawe, spokojnie mina pierwsze kolokwia itd i napewno zaczniecie imprezowac czy cokolwiek, daj czas sobie i innym. Ale fakt faktem na studiach bywa roznie, jak sie trafi. Ja np do dzis utrzymuje duzo lepsze kontakty z ludzmi z liceum niz ze studiow

przyjechałam też z nadzieją że w końcu odnajdę miłość, chłopaka ale nie da się. sama nie pójdę do baru na piwo, dosłownie nic tylko usiąść, piernąć i powąchać ;(

Gość studencina co to pisma
wąchasz swoje bąki? to nie dziwne że nikt z tobą nie chce nigdzie wyłazić :O

Gość ADSFAFAGAGAD
o lol "usiasc piernac i powachac" pewnie jestes z takiej wiochy ze ci sloma z butow wystaje. to jednak dobrze ze nie przyjechalas do lodzi, pamietaj ze w miescie sie bierze kapiel czesciej niz tylko w niedziele.

Gość wiochmeny szukają szczesciaww
nie licz że prawdziwy Warszawiak zechce wiochmenke/wiochmena oprowadzać po mieście , mnówie to jako Warszawiak z 3 pokoleń, może mowią że nie lubimy Krakusów, ale :krakowiaków gdańszczan sopocianinow gdynian łodzian wrocławian poznaniakow mołgbym oprowadzań po moim miesice ale WSIURÓW NIE!!!

Gość studencina co to pisma
hahahahhahahha :D wyłaź sama, jest wiele miejsc, wystawy, galerie. ale jak cię kręcą tylko jakieś spelunki i dyskoteki to się nie dziwię że nie chcesz sama. co z tą młodzieżą się dzieje??????? tylko imprezy, a może trochę kultury??? tyle ciekawych wystaw, wernisaży, akcji artystycznych - tyle tego jest!

Gość ADSFAFAGAGAD
akurat piatek jest, ubierz kufaje i gumioki i na miasto, tylko swieza slome wez.

Gość onnna89
ale jestescie wredni akurat warszawiacy sa o dupe rozbic, wiec Ci nawet nie polecam. Juz lepsi przyjezdni. A milosc? pewnie uda Ci sie spotkac, ale dziewczyno dopiero uplynal piewszy tydzien. A wlasnie nie bedziecie miec jakiejs integracyjnej imprezy? powtarzam sie ale daj sobie i innym czasu!!

Gość ale marudzisz
Jeszcze się wszystko rozkręci, zobaczysz.

Gość ADSFAFAGAGAD
no nie martw sie, jeszcze tak sie rozkreci ze za pol roku z tych studiow wrocisz na wioche z dzieciakiem w brzuchu!!

wiochmeny szukają szczesciaww nie licz że prawdziwy Warszawiak zechce wiochmenke/wiochmena oprowadzać po mieście , mnówie to jako Warszawiak z 3 pokoleń, może mowią że nie lubimy Krakusów, ale :krakowiaków gdańszczan sopocianinow gdynian łodzian wrocławian poznaniakow mołgbym oprowadzań po moim miesice ale WSIURÓW NIE!!! No nie bądź taki stanowczy. Jak zgrabna, zdrowa i czysta, to można jej pokazać łóżkio :P

Gość seksuolożka Balbina
studiuj jak najdłużej a najlepiej cale życie! jedni są stworzeni do pracy fizyczej a drudzy do myślenia!

Gość rtfm
czym sie przejmujesz. co jakis czas jezdze w delegacje do HQ swojej firmy. Mam tam mnostow kolegow z ktorymi swietnie sie gada, ale w pracy. Weekendy spedzam sama, ale nienarzekam. Mapa w reke, jakis przewodnik i mozna naprawde milo spedzic czas. Czasem ktos zaczepi zeby zaprosic na kawe. Dluzszych znajomosci nie zawieram, bo 500 km odleglosci swoje robi. Chociaz z drugiej strony dlaczego nie wymienic sie mailami :)

Ja mam tak samo we Wroclawiu :/ nie mam z kim dac upustu swoim checiom zaszalenia