Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbfbfgfgf

Dziewczyna do ktorej zarywałem powiedziala mi

Polecane posty

Gość Generalizujesz to byl przypade
Offerma, a co bylo przed wyborami prezydenckimi ? Nie mowie, ze Tusk jest swiety zeby byla jasnosc. :)

Gość aafisia fisia
ale mnie nie tyle kaczyński obchodzi, co właśnie Alik, szkoda , że w trakcie kampanii nie można było pogłaskać, a tak chciałam

A po co sie zadreczac tym czy ktos o Tobie mysli skoro aktualnie nie masz z nim kontaktu? Wplywu na jego mysli tez nie :). Musisz sie zajac soba, tak zebys sie lepiej czula, bo to co sie stalo to sie nie odstanie, ale sprobuj zmienic nastawienie.

Gość Załamany Wszystkim
Ja bym powiedział, że mam psa i stworzymy szczęśliwą rodzinkę. Moim zdaniem bystrość umysłu jest ważna. Miałeś szansę się popisać. Jeszcze jedno. Kim jesteś dla niej? Klient, pracujesz z nią?

Do Ziobry nic nie mam, a przepadam za Cymanskim, rozmawialem z nim kiedys, zadalem mu pare pytan.

Ten film jest super. Tusk zaczal walke z dopalaczami aby zwiekszac swoje poparcie, ale ludzie i tak pewnie zaglosuja na niego, kto pamieta A. Hazardowa ?

Gość aafisia fisia
wy lepiej o Aliku pomyślcie, jaki on śliczniutki i mięciutki, a ziobry , tuski itd to wcale nie są ładne , o nie!

Gość Załamany Wszystkim
Dziewczyna raczej ma poczucie humoru i należy trzymać się jej stylu. Miał paść na kolana i błagać?

co było bałwanie jeden? już mnie wk**wiają takie teksty? to że kaczyński stosował wcześniej bardziej agresywną retorykę polityczną to już tak musi przez całe życie? nie odróżniasz retoryki od poglądów? Zmiana retoryki na czas wyborow jest po prostu dla mnie klamstwem, a polityk, ktory sprzedaje swoja zalobe za probe zdobycia stolka nie wzbudza mojego szacunku.

Ja nie popieram ani jednego ani drugiego. I tyle :P.

Gość wódz dzielnych małp
przesadzasz księżniczko z tymi uczuciami jak większość ludzi właśnie kobieta mnie wystawia do wiatru czy czegoś tam jeszcze wkurwiłem się ale w sumie mam to gdzieś zaraz poszukam sobie innej a co do Kaczyńskiego, cokolwiek powie to taki sprzedajny debil jak Sikorski, oświadczy, że prezes to pewnie na proszkach wychowałem się na szacunku dla AK i aż mi wstyd, gdy widzę jak ta hołota się upokarza przed kagiebowską Rosją gdyby tylko dało się im skoczyć do gardeł i oczywiście tej postczerwonej bandzie ubeków to byłaby rozkosz, eeeeh pomarzyć

Mnie denerwuje to, ze w Polsce trzeba byc albo za czyms albo przeciw czemus, a ja po prostu zglaszam po2jny sprzeciw.

Gość aafisia fisia
no i jak alik się podoba?

A elektorat Kaczynskiego to w duzej wiekszosci ludzie prosci z ktorymi sie nie da pogadac, z offerma sie da, ale jest nerwowy :P

Fajny kotek, ale moj jest czarno-bialy :P

Ja po prostu mowie, ze nie jestem ani za 1 opcja ani za 2. Szanuje zarowno Ciebie i offerme bo macie swoje poglady, a ludzmi, ktorych argumentami sa slogany nie nalezy sie przejmowac.

Gość Załamany Wszystkim
w Polsce trzeba być za PiS, bo zostaniesz wysmiany, nazwany Żydem, ateistą i wykształciuchem tutaj nie ma miejsca na sprzeciw

Zapomnialas dopisac gejow, ktorzy niedlugo zechca pewnie partie zakladac jakies :D.

Gość wódz dzielnych małp
w kraju, który leży pomiędzy Rosją a Niemcami od ponad 300 lat trzeba być albo za albo przeciw PO są jak ta magnateria polska XVIII wieku - intelektualny uwiąd, zanik dumy, małostkowość i sprzedajność offerma, księżniczko jest nerwowy bo się nigdy nie pieprzył ale niegłupi z niego facet, tylko, że ta nerwowość sprawia, że czepialski jest okropnie :D

Gość aafisia fisia
ej, ale przeciez Solidarnosc walczyla za wolnosc Polski, nieprawdaz? wiec skoro tusk i kaczynski byli w solidarnosci, to po co te spory i wasnie? czy moze mi ktos wyjasnic, bo ja nie rozumiem

Sadzisz, ze jesli ktos niewyksztalcony nazwie mnie wyksztalciuchem to sie obraze ? Jesli ktos mnie nazwie zydem ? Czemu mialbym sie obrazac na kogos kto w zyciu zyda na oczy nie widzial? A tak po za tym, ja jestem soba, a to, ze ktos mnie nazwie np. balwanem jak to zrobil offerma, nie zmieni tego zaden sposob to tylko slowa, miejcie swoje poglady i ich nie zmieniajcie to NORMALNI ludzie beda was szanowac, a idiotami sie nie przejmujcie :)

Gość wódz dzielnych małp
załamany jesteś stacją przekaźnikową tvnu więc nawet nie potrafisz zauważyć, że kurwa przez 10 lat nie można było stworzyć takiej instytucji jak IPN a gdy już powstała, to oczywiście elita narodu stwierdziła i kazała zawierzyć, że tam siedzą ludzie chorzy z nienawiści skądinąd jest to jedna z ulubionych fraz środowiska GW i samego Adasia :D

zmiana retoryki to jest zmiana retoryki a nie kłamstwo. to że kaczyński przestał wszystkich wokół oskarżać, to że porzucił wizerunek "oszołoma" to nie oznacza że kłamał czy że zmienił poglądy. co to w ogóle za bzdurne myślenie jest? O wielkich zmianach wypowiadalo sie wielu politykow PISU ;). Ja nie mowie, ze mial wizerunek oszoloma, ale agresywnego polityka napewno tak. Tusk tez jest agresywnym politykiem tylko, ze sie hamuje.

Gość Załamany Wszystkim
W języku wielu Polaków określenie kogoś Żydem jest obraźliwe. Ślad dawnych konfliktów z narodem wybranym.

ej, ale przeciez Solidarnosc walczyla za wolnosc Polski, nieprawdaz? wiec skoro tusk i kaczynski byli w solidarnosci, to po co te spory i wasnie? czy moze mi ktos wyjasnic, bo ja nie rozumiem Solidarnosc jeszcze w latach 90 rozbila sie i sklucila, co w 93 pozwolilo SDRP (dzisiejsze sld dojsc do wladzy). Ok ide spac. Trzymajcie sie, a Ty nie nazywaj wiecej wszystkich facetow chujami :) Donrej nocy zycze.

Gość Załamany Wszystkim
Michnika nie lubię, Gazety Wyborczej za opluwanie Polaków również. Po prostu widzę dobre i złe strony naszych "liberałów" i "konwerstatystów". W sumie niewiele ich dzieli, jedna jest mniej prokościelna i mniej socjalna, druga nieco bardziej. Wolę PO od PiS głównie za sprawą takich ludzi jak Jaro, Foryga czy Górski.

Gość aafisia fisia
podatki, no ja pamietam jak pan prezydent komorowski obiecywal ich obnizenie ,a po wyborach slyszymy o dlugu i koniecznosci zwiekszania podatkow, a moze mi ktos wyjasnic skad sa spory , skoro wszyscy walczyli kiedys wspolnie? bo jak komunizm upadl, to sie zrec zaczeli... bez sensu

Gość aafisia fisia
ze mnie jest dziecko 24-letnie:) nie lubie polityki, dlatego wybieram alika

Gość Załamany Wszystkim
Nie zmienia to faktu, że 90% polskich Żydów wybił Hitler, a 9% uciekło do Izraela. Obecny 1% ostro trzęsie, ale nie ma co używać zwrotów, że PO to Żydzi itd. Kiedyś byli to komuniści, potem SLD, teraz PO.