Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliazbruklina

Masaż. Holmes Place -Hilton Warszawa

Polecane posty

Gość nataliazbruklina

witam, mam pytanie odnośnie masażu.. Czy ktoś z was korzystał z usług p. Bernadetty w hotelu Hilton? słyszałam dużo bardzo dobrych/ pochlebnych opinii, ale wiecie jak to jest- każdy lubi co innego czy rzeczywiście jest taka dobra? i ile kosztuje wizyta- masaż, czy moga skorzystać osoby z zewnątrz?

Gość coooula
wiesz co ja u niej byłam, zupelnie przez przypadek (bolaly mnie plecy) mloda, na poczatku sprawia wrazenie oschlej- ale po wejsciu do gabinetu milutka, z tego co zapytalam to jest po fizjoterapii, specjalistycznych kursach masazu, a teraz cos z kosmetyka robi jak dobrze zrozumialam. wracajac do masazu, genialna!!! czuje wszytsko pod palcami, choc przyznam ze masaz relaksujacy to to nie jest.. rozluznila mi super plecy, ale nastepnego dnia mialam takie uczucie zakwasow, albo siniaka na plecach.. (zreszta tak jak sama mi powiedziala- ze tak bedzie) a dzien pozniej super, zero wczesniejszego bolu plecow, ulga. zaplacilam ok.170zl jakos tak -za godzine ze znizka- bo jestem czlonkiem sieci holmes place, a w godzinach 9-15 godzinny masaz jest w cenie 130 zl- nie wiem czy to dotyczy tez klientow z poza klubu :) polecam, ja napewno jeszcze skorzystam

Gość piterpeter
she's amazing!!

Gość christopfer
byłem, musze przyznac ze bolalo nie tyle sam masaz, co dzien po masazu- i to strasznie..- ale na drugi dzien bylo genialnie, zapomnialem ze mam plecy i ze mnie kiedykolwiek bolaly plecy :) czy polecam? chyba tak, generalnie przyjemnosc nie dla wszytkich :P

Gość aleksandray
:) zgadzam się - dobra.

Gość ffffffrrreak
wspaniala

ja polecam masaż w centrum Chanta'l na KArolkowej, nie trzeba być w żadnym klubie, ceny są przystępne, a Pan Bernard jest wysokiej klasy specjalistą w tym co robi

Gość Joanna Rybarczyk Masażystka
Zapraszam na swoją stronę: ww.gabinetjoanna.pl