Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie dziwniej najdziwniej

Nazwisko po SLUBIE ..

Polecane posty

Na poczatku ustalalismy ze przyjme nazwisko meza a raczej on przyjal to za pewnik ja przytakiwalam. Niedawno podjelam decyzje ze chce miec nazwisko podwojne mam taki zawod ze nazwisko i skojarzenia z nim zwiazane sa wazne .. wywiazala sie przypadkowo taka rozmowa i powiedzialam co zamierzam I wielkie oburzenie z jego storny jak to ja sama podjemuje decyzje w sprawie MOJEGO nazwiska ze co ja sobie wyobrazam i jak tak ma wygladac nasze malzenstwo to on sie wypisuje bo on nie ma nic przeciwko zbeym miala podwojne nazwisko ale mialam to z nim skonsultowac zapytac ... i jego strasznie boli to jak sie zachowalam Przyznam ze mnie zatkalo mamy bardzo partnerski zwiazek szanujemy sie wszystkie decyzje podjemujemy wspolnie ale nie spodziewalam sie ze nawet pierdnac nie moge bez konsultacji z nim Co o tym myslicie ??

Gość molik
zaproponuj mu zeby przyjal Twoje nazwisko

Gość molik
a jak powie ze zwariowalas to spytaj czemu podjał decyzję na nie bez konsultacji

powiedzialam ze mi przykro ze tak negatywnie to odbiera i ze uwazam iz w zyciu czlowieka sa pewne decyzje ktore moze a nawet powinien sam podejmowac ogolnie kilka dni chodzil taki zasmucony i mowil ze ma zal do mnie o to dziwne to dla mnie bo nie jestesmy razem ani od wczoraj ani od dzisiaj 1 raz sie tak dziwacznie zachowal