Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona misia

moj facet mnie zdradza a ja nie potrafie odejść.... :(

Polecane posty

Gość zdradzona misia

nawet się z tym nie kryje specjalnie.. czasem jak wracam do domu to wychodza od niego "koelzanki" raz widzialam go na miescie z jakims lachonem, jak wchodzili do kwiaciarni. on oczywiscie sie wypiera, ze to tylko koelzanki, siostry, kuzynki itd... klamie w zywe oczy. nie wiem dlaczego jeszcze z nim nie zerwalam. mieszkamy razem 5 miesiecy, wczesniej bylismy ze soba 2 miesiace. wiem że bez niego nie poradzilabym sobie. studiuję z dala od domu, nie pracuję, nie mam zadnych srodkow do zycia, tylko na nim moge polegac...

Gość czyli jest twoim sponsorem?
Poszukaj takiego który będzie uprawiał sex tylko z Tobą:)

Gość zdradzona misia
ale co ja mam zrobic? gdzie mam sie podziac? on poza tym jest dla mnie dobry... niczego mi nie odmawia, traktuje bardzo dobrze... tylko że ma sklonnosci do innych kobiet....

Gość nie ty lko
czyli jest twoim sponsorem? Poszukaj takiego który będzie uprawiał sex tylko z Tobą] zona sie nie liczy? ;) lepiej poszukaj takiego ktory zaplaci ci sporo kasy, bo tylko dach nad glowa to malo :P

Gość zdradzona misia
ale co byscie zrobiły w mojej sytuacji?

co Ty,nie masz honoru? nie dziwie sie,ze facet Cie wyrolował,skoro czuje sie przy tym bezkarny...kop w dupe i zostaw dziada

Ty sie jeszcze pytasz co byśmy zrobiły? zostawiły palanta :O nie licz na to,że ktoś by z nim został..to nie ma przyszłości :O

Gość zimna cola
Taka już polska mętalnośc. Polki sie uzależniają od partnnerów a co za tym idzie nie są szanowane. Rusz doope i szukaj pracy.

Gość zdradzona misia
ale ja naprawde nie mam ani grosza.. w akademikach nie ma juz miejsc zapewne, nawet jakby byly to nie mialabym z czego oplacic... na rodzicow tez nie moge liczyc...

Gość rada jak ta lala
"w akademikach nie ma juz miejsc zapewne" - skąd wiesz? przecież nawet nie pytałaś; na rodzicow tez nie moge liczyc..." - to zacznij liczyć na siebie, np. zacznij dorywczo pracować;