Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iurede

Miejsce baby jest w domu!!!

Polecane posty

Gość iurede

Obowiązki kobiety to: pranie,sprzątanie,gotowanie,prasowanie,zajmowanie się dzieciami, oraz zmienianie kufety kotu oraz wyprowadzania psa na spacer a mąż ma zarabiac duże pieniądze by utrzymac rodzine.

Gość kaszalotjeden
A kobieta te pieniądze wydawać na kochanka fajnego :D i kółko się zamyka .Zgadzam się na taki układ :D

wkurza mnie że na tym cholernym forum po napisaniu kilku postów jż nie można założyć tematu . planuję bunt

Gość kaszalotjeden
I KUWETY A NIE KUFETY ,łoooooooo matko

Gość kaszalotjeden
Germanotta czy ty uczysz niemieckiego ?????????? Zgadłam ???

A my to co kury ku........a co ty piszesz nigdzie nienapisane a wytecz raz kobiete to zobaczysz czy praca cz dom

Gość kaszalotjeden
WYTECZ ?????????? cO TO JEST ???

yhm.... a później facet powie ....ze jesz za jego kasę, to ja podziękuje wole sama na siebie zarabiać

oczywiscie, ze tak ma być :classic_cool: z jedna roznica.. to kochanek ma na mnie wydawac pieniadze. dodatkowo, a nie ja na niego.. fu :o

Gość karinoczerwonewino
Średniowiecze już się skończyło!! Halo, pobudka!! Teraz mamy XXI wiek i kobiety są samodzielne jak któraś chce iść na taki układ to idzie, ale częściej to jest na wsi zabitej dechami...

Gość iurede
Kobiete musi spełniac potrzeby mężczyzny o każdej porze dnia i godziny, tak jest w małżeństwie moich rodziców i ja też będę taką dobrą żoną. A męża sama nie będę szukała, ojciec sam mi go wybierze.

Gość kaszalotjeden
Facetów trzeba doić jak się da ,wiem co mówię .Ja taka Matka Teresa byłam i miałam za swoje.Teraz obrałałam inną taktykę w myśl przysłowia polskiego "CHCIAŁEŚ PANIĄ JEBAJ NA NIĄ ":D:D

ja bardzo bym chetnie poszla na taki uklad. tyle, ze skoro mąż taki bogaty to obowiązkowo gosposia zatrudniona. a ja sie wyleguje calymi dniami albo wydaje pieniadze :classic_cool:

Gość kaszalotjeden
te gwiazdki to inaczej zapieprzaj na nią :)

Gość kaszalotjeden
Tak pieniądze dla siebie ,kochanka trzeba mieć na boku.Przed mężem udawać słodką idiotkę a on ci nieba przychyli :)Jak już mąż cię rzuci ,bo rzuci jak się znudzisz będziesz zabezpieczona finansowo przynajmniej :)

Gość karinoczerwonewino
Kobieta nie jest niewolnikiem mężczyzny Chyba, że chce być to już inna sprawa ;p Stereotyp kury domowej wnerwia mnie... Wolę sama na siebie zarabiać, facet nie będzie mi wypominał, że na jego rachunku jestem

Gość kaszalotjeden
Tylko który facet to zrozumie ?????????

Gość karinoczerwonewino
Nie mam pojęcia ;-) Z tego co widzę to oni lubią traktowac kobiety jak przedmiot (niektórzy przynajmniej)

Gość kaszalotjeden
Każdy facet wcześniej czy później zdradza sprawdza się na 100 %

Gość karinoczerwonewino
Zobaczy długie nogi, czerwone szpilki i błękitne oczęta i już koniec ;p;p Nie, tak na poważnie znam kilka par i 60% mężczyzn zdradziło partnerkę...

Gość Domówka w 100%
Masz rtacje autorze ;). Tez tak chcialam i robilam przez 6 miesiecy, stalo sie to, ze facet z ktorym bylam zerwal ze mna bo twierdzil, ze nie pracuje :( I zrozum tu facetow :(

Gość qwerty70
cudna ta dyskusja :-)) dawno się tak nie usmiałam :-)) Pozdzdrawiam wszystkie zniewolone i zniewalające :-))

Gość kaszalotjeden
każdy zdradzi ,tylko my o tym czasem nie wiemy !!!! Który kot usiedzi przy jednej dziurce całe życie ????????/