Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdartur

PILNE! Żywa mysz w ścianie

Polecane posty

Gość magdartur

Mam problem, a mianowicie mysz w ścianie. Już wczorajszej nocy usłyszałam drapanie pazurkami w ścianę, gdy rano wstałam, pomyślałam, że to tylko sen. Po chwili jednak odgłos powtórzył się w tym samym miejscu. Przypomniało mi się jak sąsiad z dołu 3 dni temu opowiadał mi, że znalazł mysz w łazience lecz zanim zdążył ją złapać, jej już nie było. Prawdopodobnie to ta sama mysz (nie mieszkamy w bloku). W ścianie w której ją słyszałam wykręciłam gniazdko pod które podłożyłam wiadro i włożyłam trochę sera (wiem, że brzmi to banalnie ;P) Mysz cały dzień siedziała cicho, teraz w nocy znowu zaczyna drapać. Bardzo zależy mi na tym, żeby ją stamtąd wydostać ŻYWĄ! Ile taka mysz może wytrzymać bez picia i jedzenia? BARDZO PROSZĘ O POMOC :(

Gość nie martw sie o to
czy bedzie zywa, ona sobie znajdzie zarcie, martw sie lepiej jej miotem, bo wytepic potem bedzie masakra

Gość inkkkkkkkkkka
mysz chyba nie padnie z głodu szczególnie jak będziesz ja dokarmiała:) to oswoi się,tak zrobili znajomi:)

Gość Sylwiunka
Czy ta myszka jest biala?

Gość fffffffggggggg
mysz to szczwana bestia, z glodu nie zdechnie;D ugotuj ziemniaka i wsadz do wiadra

Gość kaszalotjeden
O suchym betonie przeżyje ze dwa trzy dni .Jak wlazła to i wylezie .od kontaktu porozkładaj ser dobrej jakości do samych drzwi wyjściowych i po kłopocie :)

Ale jak jej zrobisz poczestunek to ona ZOSTANIE na dłużej jak w sanatorium

Gość nataliniaaa
PILNE! Żywa mysz w ścianie

Gość magdartur
Strasznie żal mi tej myszki, jak całą noc słyszę to drapanie o ścianę. Jednak wydaje mi się, że taka mysz to głupia nie jest i sama do wiadra za kartoflem czy serem nie wpadnie. Kocham zwierzęta ale nie chcę mieć mysiej familii w ścianach i pod podłogą ;) Ps. Gdzieś czytałam, że jak taka mysz zdechnie to strasznie cuchnie

Gość inkkkkkkkkkka
znajomi znalezioną i osowjoną codziennym żarciem myszkę usadowili w klatce:)

Gość aafisia fisia
a mi kiedyś mysz do domu weszła, tzn pod moją nieobecność, a jak wróciłam, to moja kotka ją jadła