Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Chyba zacznę brać Dopalacze bo nie mam fajnej dziewczyny....

Polecane posty

Chyba zacznę brać dopalacze , bo być może dzieki nim odlece chcoiaż na chwilę w swiat, w który bym też odleciał jak bym się całował z moją wymarzoną dziewczyną.. Ale wiem, że takiej już nigdy nie spotkam dlatego chyba zacznę brać dopalacze.... dzieki tej chemii najwyzej zejde z tego swiata szybciej.. mam 24 lata i już wiem, że na serio nigdy się nie zakocham wiec zostały mi tylko narkotyki, a w przerwach miedzy ćpaniem, szybka jazda moją beemwicą.. P.S tak wiem przegrałem życie P.S 2 TO NIE PROWO

Gość popisz ze mną
skąd ten smutek i przekonanie ze jej nie spotkasz?

Gość popisz ze mną
skąd to przekonanie? halo! naprwno ją znajdziesz:)

Gość parycja9876
ja bym wzięła dopalacze jesli miałabym pewność ze na 100% umrę.

Gość Generalizujesz to byl przypade
Swoja droga to jest dziwne, ze ludzie tak nagle zaczeli umierac na te dopalacze. Tusk w zeszlym roku uwalnial swiat od hazardu, a teraz uwalnia od narkotykow.

A Ty autorze wez sie za siebie zamiast siedziec w necie i takie rzeczy wypisywac, Jestes mlody i wiele mozesz zmienic w swoim zyciu i nie wiem czy lepsze dla CIebie jest cpanie czy dbanie o to bys osiagnal to co chcesz osiagnac. Gdybys chcial wziac to gowno to zrobil bys to, a nie informowalbys o tym ludzi, bo po co ?

skoro tyle ludzi bierze dopalacze a czesc nawet po nich umiera..to mamy spoleczenstwo z tragicznymi problemami..a to ze nie spotkam to czuje, wenwetrznie....

Gość kardashia
tak tak zacznij je brać wtedy na pewno już żadnej sobie nie znajdziesz ;)

Gość co za dno czlowieka
co to sa dopalacze w ogole?????????????????

Czyli sam skazujesz sie na porazke, skoro Ty to czujesz wewnetrznie, a "na dopalacze" ludzie zaczeli umierac po spopularyzowaniu postaci "krola dopalaczy", mysle, ze takie gierki odbija sie na wizerunku platformy, Tusk zareagowal dopiero kiedy lud zechcial krwi, ja tez jestem przeciwnikiem dopalaczy jak on i nigdy tego swinstwa nie zazyje, ale pytam sie czy nie mozna bylo zareagowac wczesniej ?

fdsfdssdfdsfds W necie mozna kupic.

i tak nie znajde i tak nie znajde ....wiec co to za różnica ? przynajmniej teraz moge to brać bez zadnych obaw czy np nie bede mogl miec po tym dzieci, bo wiem, że kobiety z którą będę chciał mieć dziecko JUŻ NIE SPOTKAM NA PEWNO NA MILION PROCENT !!!!!!! Tako mnie życie doświadczyło

Gość co za dno czlowieka
co to sa dopalacze ??????????????? niech mi ktos wytlumaczy , co to jest??????????????????????

Marychę też popalam hcoiaż niby nielegalna ale wolę jednak wziasc sie za te dopalacze , [onoc bardziej niszczą no i są legalne

Po to jest to forum aby rozmawiać o uczuciach ja mam takie a nie inne i mam prawo o tym pisać , a prostackie teskty to gdzie indziej kolezko od tego łba

A to "hociaż" to po czym napisales ?

Gość co za dno czlowieka
no to dopalaj sie i chuj...a co nam do tego :-O bedzie dla nas wiecej swiezego powietrza do oddychania i jednego debila mniej na tym swiecie :-)

Ja nie rozumiem po co to ludzie kupują jak wystarczy sie do lasu przejsć albo na łąke. Tyle tego rośnie.

Z tego co wiem wilcza jagoda jest trujaca, w zeszylm roku widzialem tego mase w lesie ;P taka wstrtna w smaku, ale wyglada jak jagoda, dawno temu sprobowalem 1 :D

On nic nie wezmie, jutro zacznie straszyc, ze sie powiesi.

Gość co za dno czlowieka
nie wiem co to dopalacze bo nie mmieszkam w pl:-) ale jak dziala skutecznie to wal :-)

Gość co za dno czlowieka
spoko niech biora:-) bedzie wiecej miejsca na ziemi bo za duzo ludzi na swiecie i swieze powietrze sie konczy :-):-):-) niech zdychaja :-O

Gość co za dno czlowieka
uwazamy ze to bardzo wesole :-)

Dla Ciebie powinni zrobic specjalny dopalacz "dziewczyron" bys mial halucynacje z pieknymi kobietami, o ktorych marzysz, ale jak Ci podpowiada glos wewnetrzny one nigdy Cie nie zechca.

Gość co za dno czlowieka
bo cpunow nie chcemy:-) wiec sie wykoncz jak najszybciej i spoko :-)

Gość DianaBen
jaceeek Co ty za pierdolki piszesz ztymi dopalaczami????????? i co myslisz ze jak wezmiesz to swinstwo to znajdzisz sie w 7niebie i umrzesz??????? Nie ma tak, odtruja i bedziesz musial zyc z tym pietnem do konca swoich dni. A dziewczyne znajdziesz Masz tylko 24lata!!!!!

Gość diter
Przesadzasz z tym umykaniem czasu, Masz tylko 24 lata, nie panikuj, znajdziesz fajna dziewczyne.