Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla_bla_bla...............____

co robic,az boje sie zapytc.......moga mnie zamknac???

Polecane posty

znalazlam zloto z zebow nieboszczyka!!!!!!!!!!!!!!!!! na smieciach, ktos sie chyba wytraszyl i wyrzucil, kurde , sporo tego jest, moglabym miec troche kasy, ale boje sie, czy mi nic nie grozi?posadza mnie o degradacje grobow :D, hehe serio , nie wiem co robic troche kaski by sie przydlo , a z drugiej strony zal wyrzucic zloto do smieci, ma wybita probe, tak mi sie przynajmniej wydaje, wiec 100% to zloto podpowiedzcie cos

Gość titi123
zęby znalazłaś? He He To jedź do innego miasta i je sprzedaj,tylko kapa jak zapytają skad je masz......

no wlasnie!!!!!!!!!!!! ja pierdziele, moze jakos to przetopic???, troche sie jednak brzydze!!!! matko , kasa mi sie tu kroi ,a nie wiem jak to zrobic, chyba wywale spoerotem do smieci :(

Gość titi123
A ile tego masz? Może sprzedaj gdzieś na jakiejś giełdzie........tam nie sprawdzaja dokumentów to nikt nic Ci nie zrobi, A jak zapytają skad masz to że........... znalazłaś na strychu w szpargałach :) Wiesz,nie wiem tak naprawde co sama bym zrobiła!!!!! Może poradź sie jakos mamy? I ciekawe kto wyrzucił te zęby he he dobre,może jakiś sąsiad?

debilko??????wypraszam sobie, wyraznie napisalam inteligencie ze nie jestem pewna, sa jakies wyciski, jakies grawery na tym, nie wiem co to jest, skoro sie tak znasz to poinformuj niewiedzacego a nie zaraz mi tu z takim tekstem, ........ smrodzie!!

Gość grawery ???
chyba kurwa po jedzeniu albo/i gryzieniu przez inne zeby :O proby w zebach ja pierrdole :D

smrodzie to nie prowo mieszkam za granica, a tutaj czesto ludzie wyrzucaja uzywane rzeczy na ulice, znalezlismy stary fajny kufer, a w nim etui do okularow a w nim te zeby!!!!!!!!! prosze tylko o powazne odpowiedzi, smrodzie nie przydaja mi sie twoje rady :(

mam ci zdjecia wysylac?i do rana bedziemy dochodzic co to jest, rzygac mi sie chce pozatym ogladajac to!!!!moze to od montowania tych zebow jakies naciski, moze od czegos od jedzenia nie wiem to zloto, chce je sprzedac i kase miec, skoro mi sie taka okazja nadarzyla, ale widze ze chyba tez zrobie co poprzednik i wywale, no bo co robic????

Gość titi123
AAAAAAAA,no tak bo troszkę mnie to zadziwiło,żeby w Polsce znaleźć cos takiego,pewnie jesteś w DE ? A te rzeczy były na wystawce? Zachowaj te zęby........... Spróbuj gdzies w skupie je opchnąć ale uważaj..............Bo nie wiem jak na to zaeragują :)

gremanotta -ciemnota, hehehhe :D chcesz mnie sprowokowac?hee???nie siluj sie .......ale mi wulgarne toto sie sprzyczepilo i tak drazy dziure w calym :( no to co ludzie???co robic?

Gość rada jak ta lala
Wystaw w lombardzie, albo na Allegro, albo na pchlim targu, gdziekolwiek - i tak cie zamkną. Bo to profanacja.

Mój dziadek miał pół życia złote korony z tyłu,które na starość wyrwał i widziałam je nie raz bo do dziś już 10 lat po jego śmierci babcia je ma i wierz czy nie,ale mają grawer po wewnętrznej stronie nie wiem może dlatego ,że były zakładane dawno więc nie pisz,ze ktoś jest debilką jak nie wiesz do końca czy takich nie ma

Gość titi123
He he,no i mamy awanturkę Nie słuchaj nikogo i nie wkurzaj sie zrób tak jak uwarzasz tak bedzie najlepiej :)

kurde, no wlasnie, zakopie je i juz, potem mi sie babinka albo dziadzio beda snily :( kurde.... zakopie, matko, masz racje ...Epipianek, tak myslalam na poczatku, ale jest takie uczucie ze niby poco nieboszczykowi te zloto? a zyjacy moze polepszyc przez chwile swoj status finansowy a jak sobie pomysle ze ktos je sciagal z tych zebow zmarlego sztywnego czleka......fu..ck!!!! :(

Angel , nie wyrywa się samych koron , tylko razem z zębami ( korony z zębów się zdejmuje ) korony na zębach to tak jak czapka na głowie

"zrob jak uwazasz.." no wlasnie jesli bym chciala sprzedac to sie boje,po to pytalam, jak to sprzedac, gdzie, jakie istnieje ryzyko.... a z drugiej strony moral mi chyba jednak nie pozwala, czuje ze wiecej zyskam je zakopujac niz sprzedajac. dzieki za rady :) pozdrowionka da gremanotty ;)

oooo bla bla sie wystraszył , nie dziwię się , teraz jak można odzyskać DNA nawet z mikroskopijnych próbek..........

gremanotta, a wlasnie ze to zloto ktore mam ma tez zeby , i co??? kurde chyba wysle zdjecia, to sie wszyscy zdziwimy, co? fakt ze moga to byc sztuczne zeby, ale zeby :P ajaj, chyba mamy tu pania dentystke, .....albo marzycielke?......albo studentke? :D