Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acetylen

Tak wyglada moj piatek. Klapa?

Polecane posty

Gość acetylen

Jestem jeszcze na studiach. Zajecia do godz. 15, silownia, odpoczynek, wyjscie z kumplami i powrot o 21-22, tv albo konsola. Co nie oznacza, ze nie mam zainteresowan zadnych. Dno totalne, co? Inni korzystaja i sie bawia. Mimo, ze jestem podobno atrakcyjny dla plci przeciwnej w wiekszosci przypadkow, to raczej jestem pewien, ze bede mial problem albo nie znajde dziewczyny, bo teraz sie troche pozmienialo na swiecie i zadna nie doceni mnie glownie przez to jaki tryb zycia prowadze. Ogolnie potrafie dac wiele dziewczynie, ale wygadany to ja nie jestem. Poznac mnie mozna po dluzszym czasie, a poczucie humoru mam i potrafie sie smiac z innymi. Gorzej z faktem, ze na pierwszy rzut oka moge nie sprawiac takiego wrazenia. )

Gość kaszalotjeden
tEŻ CIULOWA JESTEM I NUDNA NO CÓZ !!

Gość acetylen
Ale tez studiujecie? U mnie studia, to nauka glownie... :)

a co mama zabrania ci pozno wracac do domu? czemu z kumplami nie wybierzesz sie do jakiegos klubu potanczyc, wypic pare drinkow na odwage i zakrecic sie kolo jakiejs laski

dużo tematow o studiach........przypomina mi się moja młodość , studiowałam stomatologię ale nie wydaje mi się żebym aż tak była zawalona nauką......

Gość jak ja go nienawidze
ehhh skąd jestes?? może ja bym się nadała na Twoją dziewczynę ;/ nie jestem desperatką, mialam chłopaka dlugi czas ale nie mogę z nim dłużej być i musze znalezc nowego by odbić sie od dna

Gość acetylen
barabarabab, po prostu mnie to nie kreci. Mam chec poznac nowych ludzi, ale moze nie przez typowa zabawe i "potancowe".

Gość acetylen
jak ja go nienawidze, ze Szczecina. Ale odbicie od dna chyba nie jest dobrym argumentem, zeby kogos poznawac. Mysle, ze musisz poznac kogos, kto Ci sie spodoba znowu i automatycznie odmieni Twoje zycie. :)

niee ...póxniej jak już sie odbije od dna wszystko będzie inne. jesli bede sama to przez kilka lat bede dalej sobie radzić, ale jesli kogos teraz spotkam to obdarzę go, uczuciem takim jak byłego albo większym,będa go namiętnie całować, najchętniej na oczach byłego, którego bardzo bolało że nie chce z nim kontaktu fizycznego...ale był smieciem więc cóz ... śmiecia tulić nie bede ;)

Gość acetylen
To skad jestes? Heh. :)

aa teraz to juzniewazne :( zresztą szczecin a moje miasto to jak bombaj a chiny