Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelkar85

brat narkoman

Polecane posty

Gość izabelkar85

... moje zycie nie bylo od dziecinstwa kolorowe, moja matka wyjechala za granice w wieku 5 lat zostalam pod opieka mojej babki ktora mnie nienawidzila, ale nie chodzi o mnie, moj mlodszy brat mial 3 lata gdy zostal sam - dzis jest narkomanem, uzaleznionym i siedzi w wiezieniu... ale nie obwiniam za to jego, mial 3 lata gdy zostawili go najblizsi... dzis moje zycie to pieklo, nie wiem jak mu pomoc, na matke i ojca nie mam co liczyc, bardzo go kocham jak mam mu pomoc prosze pomozcie bo swiat mi sie wali ...

Gość juz za pozno
skacz :classic_cool:🖐️

Gość co za znieczulica!
zaden kurva kafeteryjny zjeb nic nie napisal madrego w tym watku.Jestescie banda debili! to bylo jakies osiem miesiecy temu pisane ale co tam cos tu napisze.Autorko tez mam brata narkomana.Tez jest mlodszy.Nas rodzice nie zostawili ale dziecinstwo jednak nie bylo uslane rozami.Musisz z nim duzo rozmawiac.Nie namawiac czy naciskac na leczenie tylko mowic,ze sie bardzo martwisz o niego.Jest taki osrodek w Nowym Dworku dla uzaleznionych od narkotykow,alkocholu,hazardu,internetu i od czego tam jeszcze mozna sie uzaleznic.Moj brat obecnie sie tam leczy i sam jest zadowolny.Kocham go i ciesze sie:) tu potrzebna jest wytrwalosc i umiejetna rozmowa z takim czlowiekiem.Ale to jeszcze nie koniec leczenia,a do tego czasu wszystko sie moze zdarzyc.A jesli skonczy leczenie to juz do konca zycia bedzie musial walczyc.Jedno jest pewne.Nigdy go nie zostawie samemu sobie.

Gość co za znieczulica!
no i narkomani umieja swietnie manipulowac ludzmi.Takze trzeba sie pilnowac;)