Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8765765463334

Czy to egozim?

Polecane posty

Gość 8765765463334

Mam takie wrazenie, ze kobiety nie umieja tak naprawde kochac, darzyc mezczyzne uczuciem. Moze to dziecinne myslenie, ale wydaje mi sie, ze tylko ja nie jestem sklonny do zdrady, ze potrafie poswiecic duzo, szanowac, dbac, a tak naprawde zero uczucia z drugiej strony. Moze to niska samoocena albo brak po prostu uczucia w monotonnym zyciu studenckim??

Gość 8765765463334
I to mnie martwi, ze tylko dlatego ze mna bedzie

Gość bykowska
też tak mam. ja kocham szczerze, on nie.

Gość 8765765463334
trzeba trafic na odpowiednia osobe. ale wg mnie prawdopodobienstwo jest znikomu, a los lubi robic niespodzianki, np. poznanie osoby o zueplnie innym wygladzie i charakterze, niz sobie wymarzylismy

Gość maliboo
eee tam znowu to wrzucanie wszystkich do jednego wora ludzie sa rozni kobiety sa rozne znjadz taka, ktora bedzie miala takie priorytety jak ty = bedzie ci odpowiadala wizualnie = i masz szczesilwy zwiazek

Gość 8765765463334
No wlasnie, "znajdz". Zobaczymy. Moze sie uda. :) Jak nie, to sponsoring i udawane uczucie.

Gość maliboo
a dlaczego mialoby sie nie udac? z tego co zauwazylam w wiekszosci to porzadna kobieta ciagnie do porzadnego faceta i na odwrot ludzi przyciagaja sie nawzajem,zauwazylam pewne schematy rzadko jest tak, zeby warosciowa dziewczyna ze zdrowym poczuciem wlasnej wartosci wiazala sie z dupkiem i na odwrot