Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet lat 30 i pol

jak patrze na 30-stki na sympatii to widze kobiety po przjesciach, dojrzale

Polecane posty

Gość facet lat 30 i pol

zmeczone zyciem, sa wyjatki, ale 90% to jak powyzej natomniast jak patrze na 19-stki-24-ki, to widze wesole usmiechyniete, spontaniczne dziewczyny o mlodym wygladzie to oczywiste ze interesuja mnie te drugie

Gość Basia z Polski
Czy masz dużego kutasa ?

bo 30+ - tki zakładają konta na portalach tylko po to, aby znaleźc naiwniaka który będzie utrzymywał ich dzieci z poprzedniego związku.

Gość do Brzyduli30
Wcale nie za dużo e. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

wiesz, jest roznica miedzy 30 latka ktora robi kariere, ma czas i kasa na przyjemnoscia, a taka ktora ma 3 dzieci i zrzędzącego męża :) sama mam 26, ale mam kolezanki ktore za tak zmeczone zyciem ze wygladaja na dobre 30+

Gość Docent seksuolog K N U R ZWE I
to już są wraki społeczno-rozpłodowe! zagazować, otruć i spalić!