Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlivvkaMała

Czy według was ludzie bez wyższego wykształcenia to śmiecie?

Polecane posty

Gość o to to co malibo
to odnośnie zarobków to mam lepszy przykład:D mój brat inżynier bierze 4500 a jego żona w firmie ubezpieczeniowej ze średnim wykształceniem zarabia od 5000 do 10000tys :D:D:D

Gość maliboo
'predyspozycje ma każy w genach ponoć wyksztalcane w procesie ewolucji przez przodków. wystarczy na matkę i córkę popatrzeć lub ojca i syna i juz wiadomo kto ma jakie IQ lub spojrzeć w księgi kościelne' to prada IQ jest w duzym stopniu dziedziczne, ale mozna je sobie podwyzszyc wysilkiem umyslowym zdaje sie, ze skala jest 50:50

a wiec :D mój brat mgr inz, zarabia 800 zł bo jest juz na stazu 4 miesiac:D pozniej pewnie wiecej ale pewnie ok 2 tys Moj drugi brat skonczyl zawodówke, zrobil jako bezrobotny kursy spawacza i pracuje jakos takowy spawacz i zarabia ponad 2 tys moj narzeczony liceum policyjne.. inzynier jakosci w trakcie ( 6 semester) od 2 lat pracuje jako laborant i wyciaga do 3 tys czasami ponad Ja zaczelam studia dopiero i to moja pierwsza praca i zarabiam 1400 ale nie jset źle:), robie sobie tylko doświadczenie zeby poźniej znalesc jakas lepsza:P

Gość Espresso_1978
Moj facet, zawodowe, poprzednia praca 3500zl, obecna 2400zl ja-mgr-poprzednia praca 3600, obecna 2000 ...ale jakie to ma znaczenie?;)

Gość biała magnolia
W moim mieście jest pewna fryzjerka, która drogo sobie liczy, ale ma mega wzięcie, raz u niej bylam i mowila, ze juz nie będzie siedziec do 22:00 dla klientek, tylko normalnie do 18:00. Sama się dziwiłam, że taka droga i do niej takie kolejki, ale ma dobre kosmetyki i przeszła jakieś drogie szkolenie czy kurs fryzjerski, widać, zna się na rzaczy i ludzie to doceniają. Na pewno więc dużo zarabia, ode mnie za balejaż wzięła 200 zł, ale farby miała tak dobre, że wcale nie zniszczyły moich delikatnych włosów.

Gość należałoby więc zadać inaczej
to pytanie: czy ludzie którzy mało zarabiają (bez względu na wykształcenie) to śmiecie?