Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiutkowa432

Teraz modne treginsy

Polecane posty

Gość fiutkowa432

Jestem na zachodzie. Na ulicy widze, ze coraz wiecej kobiet chodzi w treginsach. to takie spodnie, u gory jak leginsy tylko dluzsze jak normalne spodnie, u dolu troche poszerzone. Czy ta moda jest juz w Polsce?

Gość ;P
Nie ;D Ja nie zauwazylam ,ale moje kolezaki jakis czas temu nosily ,a teraz nie ;P

Gość na allegro jest mnostwo takich
pewnie ze sa modne:-)

Gość o kufffa
co to za moda dla poj.eb.ów

Gość ty kufa sam
jestes pojeb:-P

Zdecydowanie wolę leginsy, ładniej podkreślają kształt sylwetki i super wyglądają do tunik :) Na jesień kupuję sobie grube leginsy 60 DEN :)

Gość szuszka
Ja też:) Legisy są super, oczywiście pod warunkiem,że nie traktuje się je jako spodni. Mam zamiar kupić sobie dwie pary i nosić do cieplejszych tunik. Uwielbiam je, naprawdę. Dobrze,ze wróciły do łask. Te lateksowe wersje mnie jednak nie przekonują

Gość Fiutek87
A czemu nosicie do leginsow dlugie kurtki? Nie widac ksztaltow kobiecych!

Gość jasne ze leaginsy
ja nosze krotkie leaginsy..a co do lackowych to sa swietne moim zdaniem:-)

Gość fiutek87
A jak wygladaja krotkie leginsy? Do kolan, powyzej czy ponizej?

Tregginsy wyglądają jak spodnie więc dlaczego ich tak nie nosić??? opis tregginsów jest trochę błędny gdyż nie muszą wcale być rozszerzane na dole. Tregginsy to po prostu leginsy udające spodnie. w pasie mają gumkę ale faktura/ deseniem/ ozdobami (np. guziki, kieszenie, zamki) naśladują spodnie. wcale nie tak teraz bo pojawiły się już zeszłej zimy ale prawdziwy bum na nie to właśnie ten sezon.

Gość szczegolnie takie skórzane
robia sie bardzo na czasie

A jak podobają Wam się leginsy zakończone koronką? W sumie koronka to jeden z obecnych trendów:) Widziałam je na stronie Knittexu i zastanawiam się, czy sobie takich nie sprawić:)

CarycaZofia-> przeszły trend. 2 lata temu to było hitem. modna jest inna koronka w innym wydaniu. nigdy mi się nie podobały te zakończone koronką i chyba nic się w tej kwestii nie zmieni. Pastafarianka reaktywacja -> za to koronkowe całe są fajne:) z rajstopami będą jak znalazł raczej nie na zimę ale ciepłą jesień tak. "chodzenie w samych legginsach i tunice to zło."-> wytłumacz dlaczego? jeśli wszytko jest dobrze skomponowane dobrane przemyślane i nie jest to świecenie tyłkiem to co w tym takiego strasznego? trzeba umieć nosić i dobierać a będzie ekstra. wszystko można ubrać tandetnie i zniszczyć każdy ciuch nie ważne jak ekstra. tym bardziej jeśli chodzi o tregginsy które ciężko odróżnić od marchewek.

Gość Sllodka88
co do tregginsow to mi sie podoba, pod warunkiem ladnie skompletnowanej calosci. w polsce jednak bedzie z tym problem znajac zycie legginsy z koronkami bleeeeee. nigdy przenigdy nie podobaly mi sie.. leginsy "tradycyjne" lubie najbardziej choc w polsce znow noszone sa na jedno kopyto przez wszytskie kobiety czyli do jeansowych mini. wprawdzie kazdy nosi to co lubi i chce ale jesli mialabym nosic to co 80 procent kobiet to jednak bym cos w stroju zmodyfikowala. w anglii duzo kobiet nosi teraz leginsy jako spodnie do bluzek niekoniecznie do kolan. tgrzeba byc dosc odwazna zwlaszcza jesli nie ma sie idealnej figury ale podoba mi sie taki styl - troche z lat 80.