Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comnieto

jak mam postąpil w takim wypadku???

Polecane posty

Gość comnieto

mam recepte na tabletki. Miałam wykupic wlasnei w ten weekend yasmin jednak dostalam okres w srode.. ale wiem ze chyba do 5 dni mozna jeszcze wziac wiec postanowilam nie czekac na kolejny okres i wziac dzisiaj kiedy wykiplam niestety okresu juz nei ma.. nie wiem co to bylo.. zawsze mam obfity okres po 5-6 dni a tu 2 dni bardzo lekkiego plamienia nawet nie kolor krwisty tylko taki brazowowy jak przy koncowce okresu i moje pytanie co to w ogole bylo??? i co mam teraz zrobic???czy mam to traktowac jak okres i czekac znowu miesiac?? chcialam juz byc zabezpieczona.. czy moglo to byc jakies krwawienie miedzy miesiaczkami??chociaz nigdy nei mialam czegos takiego.

Gość hdksd
napewno masz ulotkę i postepując tak jak tam jest napisane-tabsy powinno się zacząć przyjmować w I dniu okresu...ja też biore yasmin.

Gość hdksd
a osobiscie nigdzie nie słyszałam że można zacząć je brac z 5 dniowym opóźnieniem

Gość comnieto
teraz wlasnei przeczytalam yasminelle chyba mozna bylo wziac od 2-5 dnia. ale czy to byl okres czy co to moglo byc?

Gość comnieto
czy takie 2dniowe krwawienie moze byc objawem ciazy??? chociaz watpie zebym byla w ciazy bo kochalam sie zawsze z prezerwatywą i w dodatku wytrysk byl poza mna. wiec chyba cudow nie ma;((

Gość takie plamienie moze byc
objawem jakis zaburzen hormonalnych albo np infekcji. Mysle ze powinnas isc do lekarza i jego sie poradzic co robic. To prawda ze tabletki mozna zaczac przyjmowac do 5 dnia okresu ale wtedy trzeba sie dodatkowo zabezpieczac przez tydzien