Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja na kafe

koleznaka napisala list do mojego chlopaka....!!

Polecane posty

Gość ja na kafe

zdazyla sie taka sytuacja : kolezanka mojej siostry napisala do mojego chlopaka list. bardzo zboczony list- typu " przeleciala bym cie"... jej sie wydaje ze to bylo bardzo smieszne ale ja sie wkurzylam na maxa. powiedzialam o tym mojemu chlopakowi , ktory tez sie wkurzyl ze na niego takie rzeczy wypisuja... napisalam jej smsa ze nie zycze sobie takich listow bo to nie bylo smieszne tylko zalosne, pokazalam go mojemu chlopakowi, ktory potem sie wkurzykl na mnie, ze powinnam ją porządnie zj*bać.. !! a sam do niej nie zadzwoni zeby jej powiedziec co myśli, sądze ze to byla by najlepsza sytuacja. i oczywiscie to jest moja wina ze to ja powinnam ją zj*bać < chociaz powiedzialam jej co myśle, i nie chce sie powtarzac> a nie on. ja nie czuje sie winna on jest oczywiscie obrażony na mnie .. a jak mu wspomnialam ostatnią sytuację, ze mu sie wjeb*ala do samochodu w czasie gd ja bylam w sklepie i sie podwalala do niego to oczywiscie " Przeciez sie nie stalo nic strasznego" i wyszlo na to ze obracam kota ogonem...

Gość ale wulgarna jestes

Gość ja na kafe
jestem bo jestem zdenerwowana.

Gość ja na kafe
napiszcie co o tej sytuacji sądzicie, bo ja juz nie wiem co mam myśleć..

Gość ja na kafe..
nikt sie nie wypowie...:(

Gość arnika n1
mi sie wydaje ze facetom schlebia jezeli jakas laska okazuje mu takie zainteresowanie mimo iz zdaje sobie sprawe , ze jest zajety. a ona to jakas pusta dzi.ka.tak nie mozna robic. nie wiem moze wybierz sie do ieji jej nawtykaj , a na niegimniej oko , skoro mu nie przeszkadza takie nachalne zachowanie laski.

Gość ja na kafe..
no wlasnie jemu to przeszkadza...tylko mysli ze ja mam to wszysto zalatwic skoro z nim jestem. a on nawet nie napisal do niej nie ze mu to nie pasuje. no masz racje dzi*wka

Gość arnika n1
wiec zwala na ciebie cala odpowiedzialnosc. skoro ci na nimzalezy zalatw to z nia sama

Gość ja na kafe..
podaj e-mail to wysle ci ten list sama ocenisz...dla mnie to konklretna przesada..

Gość arnika n1
e-mail niestety nie moge podac gdyz jets moi m rowniez mailem zawodowym.przykro mi ale mam taka prace ze nikomu nie moge ujawnic nic co by moglo mnie w jakis sposob zidentyfkowac . troche chore wiem. jak mozesz to przepisz go na fourum to wieczorwm przeczytam i ci odp co o ty mysle.

Gość ja na kafe..
ok to pozniej bo terz nie mam czasu. napisze wieczorem