Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodaMama_

zdrada, wybaczać czy nie wybaczać?

Polecane posty

Jak myślicie, czy jak facet/kobieta zdradzi raz to zrobi to znowu? Czy 'całowanie się' uważacie za zdradę? Wybaczalną czy nie wybaczalną? No i co dalej? Żyć jakby nic się nie stało? nie wypominać? czy wręcz przeciwnie? Jakie są wasze opinie i doświadczenia? Moje doświadczenie jest takie, że facet zdradził mnie całując się z inną, oczywiście wybaczyłam mu dwa dni później bo bardzo go kocham. Wypominałam mu to w każdej kłótni, rozpowiadałam wszystkim co zrobił i jak bardzo mnie zranił. Teraz jesteśmy małżeństwem i mamy synka. Jednak ciągle to we mnie siedzi i czasami mi bardzo przykro, myślę też że jak raz to zrobił to powtórzy swój czyn, tylko czy tym razem skończy się tylko na całowaniu?

Gość co się puściło raz puści się
po raz kolejny 🖐️

Znowu? :o A więc jeszcze raz. Wybaczyć warto.. uwalnia to trochę od myślenia o tym. Ale być ze swoją ex.. niewyobrażalne dla mnie.

Gość pytamCiebie
Ja kiedyś wybaczyłam, teraz żałuje...byliśmy ze sobą po tym jak się dowiedziałam jeszcze rok, rozpadło się...drug raz tego błędu bym nie popełniła, nie wybacza się zdrady, teraz to wiem.

Przyznaje sie bez bicia, ze na poczatku znajomosci, gdy jeszcze nic do niego nie czułam to zdradzilam ojca mojej córeczki noi meza :) Wybaczył mi, a wrecz prosił o powrót i walczył o mnie bo ja niechciałam go ponownie zranic.. Jednak nie zrobilam tego, pokochałam jak nikogo innego na świecie, nie mam ochoty nawet rozmawiac a co dopiero flirtowac z innymi.. Wskoczyłabym za nim w ogien, gdy go nie widze kilka godzin to umieram z tesknoty... takze sadze, ze warto wybaczac i dac 2 szanse

pogodziliście się, urodziłaś dziecko, trochę za późno na takie pytania. jeśli partner zachowuje się bez zarzutu to chyba nie powinnaś się martwić.

Gość może wchodzić i wychodzić
po zdradzie nie ma związku 🖐️