Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka 17 wow

Dziś będzie sex : ) nie moge sie doczekac !!!!

Polecane posty

Gość nastka 17 wow

mialam dylemat odnosnie bielizny czewonej czy rozowej ale doradzili mi tu juz wybieram róż ;) do tego czarne ponczoszki ja zawsze musze miec ponczochy ;p bo jak zrzuce stanik i majty to sie jakos taka "pusta" i za goła, nudna czuje pozatym ładnie sie wyglada w ponczochach ;p mam na pasku ale podobaja mi sie bardziej i sa wygodniejsze samonosne. musze kupic . ps. dziewczyny uprawiacie anal? wiem, ze dzis bedzie ;p dawno nie robilam i .... troszke sie boje xD jestem nastolatką i chciałabym własnie raczej nia pozostac tylko sie bardziej jakby 'osłodzic' niz byc kurrwą bo mysle ze facetow bardziej podnieca ze za przeproszeniem ruchają taka niewinna małolatke niz wyuzdanaą k**we bedace na wszytsko juz przygotowana.

Gość zalhaha
ile bierzesz za dymanko?

jeśli boisz się ciąży to znaczy że nie jesteś gotowa na seks i faceci bardziej wola mieć coś co należy tylko do nich niż coś co kilku miało przed nimi

Gość zalhaha
widac ze to prowo, gimgowno sie nudzi

Gość nastka 17 wow
nie boje sie zadnej ciązy :D to oststnia rzecz o jakiej mysle ;p biore tabletki i niby czemu nazywacie mnie kurewką :O

Gość nastka 17 wow
w dupie to mam ;) jakos tyle razy i nic mi nie ejst ;p

to że 100 razy ci się udało nie oznacza że 101 raz na pewno też ci się uda tylko potem nie wykręcaj się tym że masz dziecko od obowiązków bo nikt ci nie kazał go robić

Gość gość
Masz ochotę na wirtualną zabawę. Jestem Martyna z http://sextelefon.top/ Powiem wprost, czekam na twojego k****a. Wejdź w moją piździoszkę i przekonaj się jak to jest, zadzwoń, czekam maleńki, wejdź we mnie, chcę ostro jęczeć, tylko dla Ciebie,

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.