Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaNatalki

Witam przyjmę ubranka dla córci prawie 5 letniej

Polecane posty

Gość MamaNatalki

Witam jestem młodą mamusą wychowującą prawie 5 letnią córeczkę.Prosze ludzi dobrego serduszka o pomoc jestem w trudnej sytacji materialnej potrzebujemy wszystkiego od ciuszków po coś cieplejszego na jesień.Prosze tylko o pomoc rzeczową w formie ubranek jak i również zabawek dla córci Oto mo adres Kp200511@wp.pl

Gość MamaNatalki
z bardzo małej wioseczki :(

Gość Prezerwatywka
nie mogę ci pomóc - jestem koniem...

Gość MamaNatalki
nbardzo smieszne że co nie którzy potrzebują pomocy proszą o to obcych ludzi a co niektórzy z nich drwią to jest żałosne:( Ale co na to poradzić takie jest już życie . Przperaszam ale ja uciekam bo nie korzytam ze swojego komputera tylko od kogoś jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc prosze o kontakt mailowy Kp200511@wp.pl pozdrawiam

Gość witam jest niegrzeczne
niekulturalne i pretensjonalne. a pytaja skad jestes zeby mogli podrzucic glupia babo...

Gość MamaNatalki
nie jestem głupia do Tczewa a adres moge podać na maila

Gość MamaNatalki
bo od przyszłego tygodnia będę cały tydzień u rodziców swóich z córeczką.Jeśli zależy to prosze pisac na maila.pozdrawiam

Gość blekota klekotaa
wrzuciłam twoj adres mailowy w google...widze ze piszesz swoją prosbe na roznych innych portalach....tylko zdecyduj sie ile lat ma dziecko...bo na jednym piszesz ze 4 a na innym ze 5...malo to wiarygodne....

Gość jasne jasne wszystko rozumiemy
Więc skąd masz kasę na neta, skoro takowej nie posiadasz na ubranka? albo prowo albo tępa strzała

Gość blekota klekotaa
no na tępą to wychodzisz ty idiotko wyzej bo kobieta wyraznie napisala ze korzysta z komputera u kogos...czytaj tępa dzido ze zrozumieniem zanim zaczniesz obrazac ludzi:O

Gość oh co za osoby
przeciez pisze że nie korzysta ze swojego neta ale z was tępe soby co nie które.A może ma 4 albo po między dociekliwi jak nic nie chcesz nie pomagaj.A ja odpisze na pewno na miala Pozdrawiam i mam nadzieje że Pani szybko mi odpisze

Gość SmutnaMamusia
Tak tylko ja nie krzystam ze swojego neta tylko od koleżanki czasem albo od rodzinki a teraz po cichu spojrzałam w pracy bo akurat mam druga zmianę