Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniaasz75

Po jakim czsie lek Asentra (na nerwice) może zacząć pomagać?

Polecane posty

Gość aafisia fisia
Wytrzymasz ten stan, ja wiem jak to jest, wiem, aż za dobrze, tak nie będzie ciągle. Jak to wytrzymasz, to będziesz silna, daj sobie czas. Pozdrawiam

ehh mam nadzieje.Dzięki za pocieszenie przyda się bo przynajmniej wiem że nie jestem z tym sama... spróbuje jakos sie z tym uporac i poczekam az leki zaczną dziłać, a powinny za jakiś 2,3 tygodnie mam nadzieje ze jakos wytrzymam. Najgorsze teraz jest do że nie mam siły:(

Gość jeszcvze troche....
My z lękami wbrew pozorom mamy bardzo dużo siły,pomimo że człowiek myśli ze juz nie wytrzyma ale wytrzymije.Polecam Ci ksiażkę "oswoić lek" judith bemis i amr barrada,to lekarze którzy sami chorowali,warto przeczytac.Znajdziesz ksiażkę do kupienia gdzieś w necie,kupowałam kilka lat temu i nie kosztowała fortuny:).Ta ksiazka dodaje mi sił:) Dasz rade.Wszyscy dajemy wiec Ty napewno tez:) Napewno nie jesteś sama.Lęki sa parszywe,a rzeczywiscie "doznania" bywają wyjątkowe:/ i człowiek czuje sie conajmniej bardzo dziwnie,jak nie swój,no zreszta sama wiesz.Lęki moga przybrać tak naprawde kazda postac czegoś czego sie boisz,bo to Twój lęk.

Gość gość w którym jest złość
No tak, jeśli w tego typu "bolączkach" znajduje w sobie człowiek jeszcze na coś siłę... TO TU MACIE POZYTYWNY ICH WPŁYW NA WASZE ŻYCIE ... jesteście silniejsi od większości populacji... wyobraźcie sobie sytuację, że przeciętny lemingowaty człowiek, zostaje nagle wrzucony w takie problemy. Jak myślicie.... w grze o lemingach potrząsnął by główką i zrobił OH NO! Pyk i rozpadł na piksele. Skoro trwacie mimo to to popatrzcie jacy jesteście silni!!! Jako człowiek który od 20 lat też zmaga się z różnymi absurudalnymi wydawa ło by się problemami postanowiłem podzielić się z Wami rozwiązaniami , które udało mi się na parę z nich znaleźć. Niedługo wybuduję kanał z czatem wideo gdzie zrobić sobie będzie można szybką grupę wsparcie bez wychodzenia z domów (to dla desperatów). Hasło na kanał NIE BIORĘ, SAM SOBIE RADZĘ, JESTEM ZDROWY , i SILNY A SWIAT JEST SŁABY...