Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryska81199

wyznal mi milosc,a ja...

Polecane posty

Gość gabryska81199

Co zrobic kiedy bliski mi facet wyznal mi milosc,a ja nic takiego do niego nie czuje? Problem w tym,ze jest dla mnie bardzo wazny. Bardzo mi zalezy zeby zyc w nim w przyjazni i zeby nasze relacje byly jak kiedys. Sytuacje utrudnia fakt,ze razem pracujemy. codzien widze jego cierpienie i smutek. Chce przy nim byc w tych trudnych chwilach,ale czy to dobry pomysl? Juz mialam do niego dzwonic zeby zapytac czy ma ochote na spacer jutro. caly czas pisze smsy w ktorych pytam jak sie czuje,ale w koncu ich nie wysylam. wiem,ze go bardzo ranie kiedy go olewam,ale byc moze jak bede zbyt mila to tez bede go ranic albo jeszcze na opak to zrozumie. jak sie zachowac?

Gość ghfdghj
przyjaźnic się z babami i nie robić z facetów debili

Gość Powiem Ci prawdę...
Daj mu lepiej spokoj. Nie dzwon, nie pisz... Facet przemysli sprawe i wezmie sie w garsc. Tak ogolnie rzecz ujmujac - nie ma szczerej przyjazni miedzy facetem a kobieta.

Gość gabryska81199
ja z nim pracuje w jednym zespole. to jak go traktowac w pracy? przez 3 lata wspolnej pracy swietnie sie zawsze dogadywalismy. wspolne imprezy(z reszta grupy). on mial jeszcze do niedawna dziewczyne. ja naprawde nie mialam pojecia,ze cos takiego do mnie czuje.przyjazn to moze za duze slowo po prostu bylismy super kolegami z pracy.

Gość ghfdghj
no to teraz będzie super chujowo bo co nie zrobisz będzie źłe.

Powiedz mu na czym stoicie czyli że możecie być tylko przyjaciółmi i nic więcej po prostu żeby sprawa była jasna.