Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się na czarno

Czy jak facet ma kłopoty ze wzwodem to znaczy ze kobieta go nie pociąga?

Polecane posty

Hej dziewczyny! Sprawa wygląda następująco, może będziecie umiały ocenić trzeźwym okiem. Spotykam się z facetem, który jest prawiczkiem. Oto jak to wyglądało - zaczęliśmy normalnie...tzn on lubi mnie wycałować od szyi aż po stopy, nawet jak mam okres ( z tamponem). Widać,że chyba mu się podobam fizycznie bo inaczej nie robiłby tego wszystkiego...ale do sedna. W momencie, gdy robię mu loda, normalnie kończy i nie ma problemu ze wzwodem. Niestety, gdy chcemy już TO zrobić mu opada lub robi się taki nie na tyle sztywny żeby coś z tego wyszło. Dlatego też ostatnio zużyliśmy prawie całą paczkę prezerwatyw na takie próby...Czy ja go nie pociągam? Skąd takie kłopoty? Z jednej str wydaje mi się, że jestem dla niego atrakcyjna, ale z drugiej jak on opada...ja mam 23 a on 20 jakby ktoś spytał.

Może to być spowodowane stresem. Nie miej żalu ani do siebie ani do niego. Czasami facet tak bardzo chce dobrze wypaść, że się stresuje i mu nie wychodzi... Będzie wszystko ok...

Gość powiedz mu, żeby przestał
się masturbować. Bo wyglada na to, że się od tego uzależnił. I to nie żart, tylko naukowe badania tego dowiodły :) A wszystko na to wskazuje z twojego opisu...

akurat to fakt, lubi masturbację bo nieraz jak na gg piszemy to w trakcie czasami robi to. Sam się przyznał. O tym nie pomyslam. Dziękuję

co wy pierdolicie? jaka masturbacja? jezeli juz to stres albo za bardzo chce sie wykazac!! ach ta mlodziez! :D a on ma dopiero 20 lat:D

Andrzej K no tak wyszło, on jest prawiczkiem a ja doświadczoną kobietą. Widocznie coś jest nie tak

Gość matacz ,,,....
jak pisale wczesniej wsytd , steres , cheć sprawdzenia sie , jak wypadnie , to wszystko działa destrukcyjnie na wzwód członka . Teraz , ja stary juz jestem , ale za młodu zawsze jak załozyłem prezerwatywe to mój mały umierał , ale wystarczyło zdjac i nie było problemu .

Gość matacz ,,,....
masturbacja nie ma tu nic do rzeczy

bez prezerwatywy odpada, on jest za młody na bycie ojcem, ale może to jedna z przyczyn...

Gość matacz ,,,....
wiec ty bierz tabletki , albo srodki dopochwowe

czyli naopowiadalas mu jaka ty jestes doswiadczona czy jak? a nie mozesz dac mu sprobowac w czasie okresu? (prawiczki nie czytac ! ) :D

Fakt, prezerwatywa może powodować pewne problemy... Może postaraj się ją mu nakładać ustami (autentycznie coś takiego się zdarza). Czasami sam strach przed ciążą ma negatywne skutki...

było w okres, tylko tez dla pewnosci zaczelismy zakladac gumkę. A moglo byc tak,ze tampon tak podzialal na niego?

chociaż z drugiej str wątpię w to, bo sam wyrzucał je nawet bez gadania

miałam go usunąć przed włożeniem...tylko on potem widział jak zmieniałam tampon na czysty (nie wychodziłam do łazienki z lenistwa).

Kmicic i Skorpioner mają racje....opada mu ze stresu...zostaje słoneczko :D na poratowanie sytuacji

Gość matacz ,,,....
Byc moze jego odczucia w twojej pochwie są niewystarczajace , znaczy sie za luzna jestes dla niego ...

Gość ja tez nie na czarno..
tez czasami mam taka sytuacje.. obydwoje mamy ochote, ale on jest zmeczony po pracy i po porstu nawet jak na chwile stanie to za 30s. lezy i.. kwiczy. pech :(.

taa...tylko że jeszcze nie doszło nawet do tego żeby on znalazł się w pochwie:O jak do tej pory, włożył tam tylko palca i język...bo jak zaczyna mu opadać to nawet nie próbujemy włożyć go

zostaje sex od rana (czytaj w południe) kiedy on się wyśpi

Gość matacz ,,,...
zmeczenie u mnie powoduje jedynie iż mam drobne problemy z dojsciem , ale za to partnerka zadowolona , bo wtedy sex moze trwac nawet z 2 godziny ! problemu z wzwodem nie mam , wrecz odwrotnie ! tak ze zmeczenie tu nie jest przyczyną , tak mysle , mylic sie też mogę .

Czasami jak się bardzo chce to się nie udaje. Nie róbcie nić na siłę. Spokojnie. Wyluzujcie się. Najpierw kino, jakiś romantyczny wieczór. Nastawcie się na pieszczoty bez planu, że dziś włożycie... Nie myślcie o tym a na pewno się uda...

Gość matacz ,,,...
stresuje sie chłopak i tyle ! daj mu wiecej czasu , np całą noc ! gdzies tak na mój gust po 305 godzinach juz mu opadac nie bedzie . pod warunkiem , ze wyczuje , ze ty sie tym jego problemem nie pzrejmujesz i dzialasz dalej , jak załapie pierwszy raz , to jzu potem z automatu pójdzie .

Gość moze mu opada
po prezerwatywach

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjj całuje cię tak jak masz okres? bleeeeeeeeeeeeeeeeee..... grrr....

jak widzę napis Andrzej K.....to tylko mam skojarzenia z Kmicicem :D

z tą presją fakt. Właśnie była cała noc, to zostałam wycałowana jedynie i wypieszczona. Tak, całuje, ale jak mam w sobie tampon i sam tego chce ja mu nic nie sugeruję.