Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Umieeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Już drugi dzień jest w stanie agonalnym! Mam nieżyt nosa :O i jestem umierający 😭, zawezwijcie mje księdza co by mje ostatni raz namaszczał. Czy jest tu jakiś kaznadziejaaaaaaaaaa??????!!!!!! Łoooooooooj!

Gość jak juz umierniesz
to postrasz czasem (*)

Aj hew a drim, iż pewnego dnia to forum powstanie, aby pisać wedle prawdziwego znaczenia swego credo: uważamy za prawdę oczywistą, że wszyscy forumowicze zostali zalogowani równymi. Aj hew a drim, że pewnego dnia na czerwonych wzgórkach łonowych synowie dawnych prawiczków i synowie dawnych ruchaczy będą mogli zasiąść razem i ruchać bratnią kobietę. Aj hew a drim, iż pewnego dnia moich czworo dzieci, których jeszcze nie mam i nie zanosi się żebym miał, będzie pisało wśród forum, w którym ludzi nie osądza się na podstawie koloru ich skóry, ale na podstawie tego, co piszą.

Gość mały odkrywca
Ja też umieram. Drugi dzień rzygam:O gdyby to kogoś interesowało;):classic_cool:

Gość cocojambooo
współczuję, ja miałam atak kataru wczoraj a dziś normalnie jakby ręką odjął, nie ma to jak cały dzień wyjęty z życiorysu:O

Gość Lord;D
ja tez mam katar ale tylko katar ;)

Gość anusssss
a czemu faceci jak sa chorzy to od razu zachowuja sie tak jakby to byly naprawde ich ostatnie dni:P dobrze ze nie musicie cierpiec co miesiac jak wiekszzosc dziewczyn, plus czasami jakies chorobsko i trzeba sie jeszcze domem zajac i mezem jesli tez np jest przeziebiony:P

Ja kataru to właściwie nie mam już tak naprawdę, od wtorku miałem katar, a wczoraj się wyjątkowo nasilił i dziś już resztki. Ale dziś mam straszny kaszel :O Normalnie prawie płuca mi wyrywa :O

Gość dziewczyny cieszcie sie
ze nie macie jak transformator ten to ma tyle okresow na sekunde, ze ciagle buczy

Gość ten ostatni pierdziel
Aj hew a drim że wreszcie druty wszystkich krajów połączą siem :classic_cool: