Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma zielone kocie oczy

jak wybaczyć i zapomnieć?

Polecane posty

No właśnie-jak? Jestem okropnie pamiętliwa, w kłótniach z chłopakiem potrafię mu wypomnieć coś, co zrobił źle np 2 lata temu, mimo, że już dawno obgadaliśmy sprawę i mnie przeprosił. Po prostu w złości wyciągam wszystkie możliwe brudy, przez co zwykła sprzeczka potrafi się przerodzić w piętrową awanturę...wiem, że to ogromny błąd. Póki co uczę się panować nad sobą i nie rozgrzebywać od nowa starych, zamkniętych spraw, ale problem w tym, że nawet jeśli opanuję się i nie wykrzyczę mu tego, to i tak we mnie siedzi. Chciałabym raz na zawsze wybaczyć mu i po prostu zapomnieć. Jak to zrobić?

Gość skonfundowana
czas pomoze, ale to kwestia indywidualna... z czasem moze wybaczysz, ale nie zapomnisz nigdy

Gość laurina
też tak mam... właśnie się pokłóciłam z facetem i mam ochotę go zamordowac. A wypominam mu często nasze stare sprawy i chyba dochodze do wniosku że po prostu to nie ten facet. Widocznie nie potrafię mu wybaczyc, za dużo mnie to kosztuje....

Ja też myślałam, że może to nie ten facet ale teraz sądzę, że problem jest raczej we mnie i po prostu nie potrafię wybaczać.

Gość A CO CI ZROBIŁ TAKIEGO
ŻE MUSISZ MU WYBACZYĆ

Gość asitka87
Daj sobie siana albo naprawde ugryź się w język. Ja jestem na miejscu twojego chłopaka i już 5 razy się schodziliśmy i rozchodziliśmy przez takie rzeczy. Tak się nie da życ. On nie wytrzyma i cię zostawi. Albo mów że zaakceptowałaś a nie wybaczyłaś bo to dwie różne rzeczy