Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina 507 582 531

POMOCY... OSZUKAŁA MNIE FRYZJERKA

Polecane posty

Gość Paulina 507 582 531

Hej dziewczyny... Mam problem... 3 tygodnie temu założyłam włosy w Łodzi ponieważ moja fryzjerka wyjechała na wakacje. Zadzwoniłam do kobiety która przedłuża włosy i ogłasza się na stronie internetowej, bo ponieważ bardzo zależało mi na przedłużeniu włosów przed ważnym wyjazdem... Oczywiście nie jest to żaden salon tylko powyższa Pani odwiedza klientki w domu... Poprosiłam ją o włosy europejskie za 120 pasemek zapłaciłam 650 zł... Cena wyższa niż u innych więc przynajmniej pomyślałam że jakoś usługi będzie lepsza. Po tygodniu włosy straciły dobrą kondycję... Mimo że nakładałam jak zwykle odżywkę nawilżającą i jedwab do włosów... Z każdym dniem było coraz gorzej... Teraz mineły 3 tygodnie a ja nie mogę ich nawet rozczesać... Są splątane, napuszone wystarczy że delikatnie ruszę głową i robią się kołtuny... RATUNKU !!! Co mam robić... Żal mi pieniędzy ale te włosy nie nadają się do niczego... Na wszelki wypadek ku przestrodze wam dziewczyny... zamieszczam adres strony... Ta kobieta chce zarobić więcej jak najniższym kosztem... włosy które mi założyła wcale nie są europejskie tylko indyjskie. W związku z tym mam 2 pytania... 1. Co mam zrobić w takiem sytuacji gdy zostałam tak beszczelnie oszukana ? 2. Czy mogę zrobić coś by te włosy wyglądały lepiej... (wszystkie profesjonalne odżywki już wypróbowałam)... http://www.przedluzaniewlosow.emland.pl

Gość MIALAM TEN SAM PROBLEM
duzo jedwabiu i prostownica oczywiscie +dobry szampon