Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma_26

Mąż namawia mnie na trzecie dziecko...

Polecane posty

Gość niewiadoma_26

Hej! Mam mały dylemat, Mąż namawia mnie na trzecie dziecko. mamy już dwie córeczki w wieku 5 miesięcy i 2,5 roku, ale mąż chce miec synka. ja mam duzo wątliwosci. Nie chodzi o finanse tylko czy podolam temu fizycznie i psychicznie. Chcialabym tez miec synka, nawet bardzo, ale nei wiem czy dam radę. Mam umowę o prace na czas nieokreslony i mysle ze z tym nie bedzie problemu.

Gość nie masz gwarancji
ze bedzie SYN.... ale przemysl sprawe. Za rok, dwa... dasz rade na peno... przeciez dzieci rosna... ja mam 3 maluchow, w tym dwojaki: rok i 3,5 roku :-)

Gość Ewa31***
masz 26 lat i dwoje dzieci??? ja w tym wieku dopiero w ciąże (planowaną) zaszłam....

Gość wirowarka
trzecie dziecko? a z kim?:classic_cool:

Gość kolejna bez mózgu
"ale mąż chce mieć synka" to niech sobie go urodzi.Tacy ludzie w ogóle nie powinni się brać za płodzenie dzieci.

Gość huhui
a jak bedzie 3 corka, to rozumiem, ze bedziesz rodzic 4 raz, bo mezus zyczy sobie synka, tak?:O Kto bedzie sie zajmowal tymi dziecmi, maz?? Nie rob z siebie krowy rozplodowej, bo bedziesz tego zalowac. Po 3 dziecku maz zakocha sie w jakijs mlodce i zostaniesz z 3 dzieci i rozjechana cipa:O

Gość a mozna wiedziec
mąż chce to niech on wezmie urlop wychowawczy i sie nim zajmie. boze jak kobiety sie nie szanuja same to jak faceci maja je szanowac i nie traktowac jak darmowe gospochy?! kolejne lata chcesz mieć w plecy?

do tanga trzeba dwojga :) jeśli mąż chce to niech sobie chce ty też musisz tego chcieć a jak masz 2,5 letnie oraz 5 miesięczne to lepiej poczekaj bo organizm wykończysz :) poczekaj przemyśl przedyskutujcie to i niech odpowie małżonek na 2 prost pytania - co jeśli będzie 3 córa? - jak bardzo będzie ci pomagał? :)

Gość j;/.j
haha :D zebrały się gospodynie domowe. idźcie odprasować koszule i nakarmic gromady co je napłodziłyście potulne baranki.

Gość do posta wyzej
hahhahahaha-dobre :)

Gość ale ludzom odpieprzaaa
o kuźwa, 2,5 roku, 5 miesięcy i trzecie dziecko, ale królice, w mojej okolicy facet jak chciał z kolei córkę to mu wyszła dopiero 8, także, gratulacje, może dopiero przy zrobieniu drużyny piłkarskiej wyjdzie wam syn. Cóz z tego, ze mąż chce, a czy mąż wychowuje 24 godzin na dobę tą dwójkę, jeżeli tak, do mu uródź trzecie, będzie chłop miał więcej zajęcia i być moze nie będzie myślał już o 4 dziecku.