Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żabollinka

Czy można " wyczuć" dziecko w 14 tyg?

Polecane posty

Gość Żabollinka

Witam Może to i głupie pytanie, ale... Jestem w ciąży, to będzie już prawie 15 tydzień, jestem szczuplutka, a wczoraj wieczorem po prawej stronie, poniżej pępka "coś" wyczułam.... Masowałam brzuch i właśnie po prawej stronie zauważyłam , że jest on twardszy i jest taka jakby lekkie wybrzuszenie na ok 3cm szerokie i ok10 cm długie... Wystraszyłam się, że coś dzieję się z Dzidzią. Dzisiaj jest już ok, ale czy dziecko może już w tym tygodniu tak czasem się wypychać? Żadnych ruchów nie czułam.

Gość sdfghj xszxd
to mógł byc powiekszony jajnik albo gazy w jelitach :D a takze bliźniak twojego małego maluszka maluszkowatego

Gość żabollinka
Nie, nie bliźniak na pewno nie, a na jajnik to chyba za wysoko. To było ok 5cm pod pępkiem. To jest moja pierwsza ciąża i boję się o Dziecko. U lekarza byłam pare dni temu i wszystko było ok...

Gość taaaak a co wy jedliscie
za wczesnie :)

za wcześnie na dziecko tym bardziej że w 14 tc to te wymiary co podałaś to raczej pęcherza płodowego a nie dziecka :) najprawdopodobniej jakieś gazy miałaś i tyle :)

Gość ciezarowkaa25
niemasuj brzucha - w ciąży powoduje to skurcze i jest bardzo nie wskazane

Gość Angellss2
Mnie tez sie wydaje, ze to nie dziecko. Ale wiadomo, ze czekasz na to jak zbawienie i mozesz sobie pomyslic