Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważna to nie żart

seks oralny a sztuczna szczęka

Polecane posty

Gość kami__la
przećwicz ciągnięcie lachy na przyjacielu. Jeśli on nie wyczuje to Twój facet też.

Gość poważna to nie żart
dzięki ............. wiem ze inni maja inne kalectwa, ale to moja fobia i nic na to nie poradze Jesli bedziemy w powaznym zwiazku na co licze to mu o tym powiem ale teraz na to za wczesnie

Gość Acrille
Kochana, fakt posiadania sztucznego uzębienia to nie jest wstyd. Żaden wstyd. Ja noszę protezę od wielu lat i nigdy nie stanowiło to dla mnie żadnego problemu tak w życiu osobistym, intymnym ani zawodowym. Protezę mam skromną, bo akrylową. Jedyną rzeczą o którą dbam jest higiena. Moi faceci nigdy nie widzieli mojej brudnej bielizny ani mnie bez protezy. To jest ważne, aby tego pilnować. Nie jest niczyją winą, że stracił zęby. Brak higieny - natomiast - to nasza sprawa i wina. Trzeba ją przestrzegać. Kiedy jestem sama to czasem ją zdejmuję, ale przy facecie - nigdy. To dobra rada. Nie musi tego widzieć. Nie powinien też widzieć nas załatwiających potrzeby fizjologiczne. jeśli dostosujesz się do tych rad to proteza NIE powinna być żadnym problemem.

Gość poważna to nie żart
nie ma mowy zebym sie mu pokazywala bez protezy! wogole wolalabym ten fakt ukryc, w koncu to intymna sprawa boje sie tylko czy tego nie wyczuje podczas seksu oralnego a wiem ze do tego dojdzie

Gość poważna to nie żart
Szparek masz oczywiscie racje kocham go ale nie mam do niego zaufania a ten czlowiek obraca sie w towarzystwie w ktorym spedzam codziennie wiele godzin Boje sie ze rozpowie o tym i to bedzie temat nr jeden ... Poki mu nie ufam i nie znam go na tyle chcę to ukryc

NIc mu nie mów !! i nie bój żaby nie wyczuje na pewno że to sztuczna szczeka, Jęsli tylko Ci nie wypadnie to nie masz sie o co martwić. A wstyd to jest miec dziurawe zęby !! Więc głowa do góry :) pozdrawiam, wpadnij tu potem o napisz co z tego wyszło :)

Gość Gumisiowy Soczek Malinowy
nie rób mu loda, kobieto, szanuj się

Gość Gumisiowy Soczek Malinowy
nie masz do niego zaufania, a chcesz mu loda zrobić? przestań się szmacić

Gość poważna to nie żart
nie wiem co złego w lodzie... to rodzaj seksu i tyle... nie trzema komus ufac zeby pojsc z nim do lozka a jak juz pisalam kocham go calym sercem! allasandro dzięki za wsparcie To bardzo miłe!!!

Gość poważna to nie żart
nie ma mowy zebym wyjela nigdy wiecej juz bym go nie zobaczyla po takim numerze! on mnie ma za super laske!

Gość kto napedza te tematy
prawiczki ciaze orale anale cipki penisy seks ze sztuczna szczeka w kolo wojtek :-O

Gość szparek
Na pewno nie wyczuje, przecież sztuczna szczęka, to prawie integralna cześć ciała, a penis nie jest tak unerwiony, żeby wyczuć strukturę powierzchni, co innego język, a więc uważaj podczas całowania się. Powodzenia.

ale te zęby muszą być jakoś powiązane. Pewnie tam jest jakiś mostek na podniebieniu (jest, czy nie?). Jak mocno zassiesz to może poczuć.

Gość poważna to nie żart
jest taki mostek plastikowy bardzo gladki i sliski nie chce mu mowic, jeszcze nie teraz mysle ze tez mnie kocha ale mamy rozne problemy i jeszcze nie jestesmy pewni czy bedziemy ze soba na stale najgorsze ze on w czasie stosunku lubi mi wpychac palce do ust To podniecajace ale palcami to juz na pewno by wyczul wiec sie bronie jak moge skoro penis jest gorzej unerwiony to moze i nie wyczuje jak bede ostrozna... moj byly maz na do widzenia powiedzial mi ze nic nie czul ale na drugi dzien w klotni sie z tego wycofal i nie wiem czy na zasadzie zebym innemu do buzi nie brala zeby mnie nastraszyc czy naprawde to czuc.....

Gość wlascicielka protezy
Ja mam 30 lat i tez mam juz proteze ruchoma gorna, tylko, ze moja jest tytanowa (nie ma plastyku tylko metal) i nie jest pelna, bo tylko na 7 zebow. Nosze juz proteze 6 lat i mialam kilku facetow, bylam w kilku zwiazkach, nikt sie niegdy nie domyslil ze mam sztuczne zeby, no chyba ze sama wyznalam. Poza tym wszyscy byli zachwyceni seksem oralnym w moim wykonaniu. Mysle, ze nie ma sie czegos bac. Dla mnie to tez jest temat wstydliwy i wolalabym implanty, ale sa mega drogie, pare tysiecy za jeden zab, a mnie teraz na to nie stac. Przy calowaniu czasami sie krepuje, ze facet wyczuje, ze mam metal w podniebieniu.

O kurwa, ale ten Twoj byly maz to niezly byl! Ha ha ha!! :D Mnie tez faceci lubia podczas seksu wkladac palce do ust. Obejmuje wobec tego palec wargami i dotykam jezykiem, unikam zeby dotykal podniebienia. Kurde, wiem, ze proteza jest problemem.

Gość poważna to nie żart
wreszcie ktos mnie rozumie... wiem o jakiej protezie piszesz, tez kiedys taka mialam tamta to pikuś bo tu cale podniebienie masz w platiku! zreszta na dole tez a moj maz to swinia dlatego jest byly! i nie wiem ktora wersja jest dobra - czy czuc czy nie czuc...

Gość jak tam sprawy?
ja jestem mężatką od 10 lat i on nie wie. po co?

A w jakim wieku jestes? Bo ja mam 30 i mysle, ze na proteze za mloda jestem, a nosze proteze juz od 6 lat. Kiedys tez mialam plastykowa i obejmowala cale podniebienie. Ta tytanowa jest o niebo lepsza. Nie jest na cale podniebienie, tylko gdzies konczy sie w polowie podniebienia i ma takie dziury w tym metalu. No i tylko na gorze mam proteze, a na dole mam wszystkie wlasne zeby. A Ty masz obie? Gorna i dolna?

Gość poważna to nie żart
powaznie??? ale mnie pocieszylas.......... a bierzesz mu do buzi? wiem ze to glupie i intymne pytanie...

Gość poważna to nie żart
37 lat ale wygladam na o wiele mniej... i on jest mlodszy

Gość jak tam sprawy?
Pytanie do mnie? Biorę do buzi ze świadomością, że fiutkiem nie wyczuje. Czułabyś cipką?

Gość poważna to nie żart
jezu dzieki Ci ! tak to bylo pytanie do Ciebie! :))

Gość jak tam sprawy?
:)🖐️

Gość poważna to nie żart
tego mi bylo trzeba chociaz ten moj jest wnikliwy nawet zauwazyl ze soczewki nosze

Tak w sumie myślę, że mnie by to nie przeszkadzało. Wolałbym kobiętę z takimi zębami, niż z silikonem w piersiach. Zresztą nie wiadomo co komu pisane. Za kilka lat też może stracić zęby. Coraz więcej ludzi ma paradontozę i pozostaje tylko proteza.

Gość poważna to nie żart
bardzo Wam wszystkim dziekuje!!! moze ktos jest ciekawy jak to sie skonczylo a moze ktos kiedys tu wejdzie bo sam bedzie mial taki problem... Dlatego napiszę, że zrobilam to Najpierw z pewną niesmialoscia a potem poszlam na calosc i ... NIE ZORIENTOWAL SIE. Bardzo mu sie podobalo ........ ;-) Mi też bo nie uwazam tego za grzech jak niektorzy wypowiadajacy sie w tym topie i lubie to robic

Gość lilumium
No to git. Cieszymy się :)

Gość KrakowiankaZwarszawty
ja tez kamien spadl mi z serca ......... :D