Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golciaa

z iloma osobami/facetami naraz uprawiałyscie seks??

Polecane posty

Gość golciaa

ja wam powiem że z jednym i strasznie mi źle ;/ marzy mi sie ja +2M albo gang bang seks grupowy ewentualnie zeby trzech facetow i jeszcze jedna laska opróczmnie

Gość sdfsdfsdfsd
z dwoma facetami, ale jeden z nich był gejem, drugi biseksem, więc było tak że z gejem pieściliśmy tego biseksa, a potem biseks ze mną uprawiał seks, a gej jego w tym czasie pieścił

Gość esselea
z 5, ale też marzy mi się 2mężczyzn na raz :P

Gość golciaa
zwykle w oborze uprawiam seksa z dwoma bykami naraz

Gość esselea
aaaa soooorry pominęłam slowo "naraz" :P a tak to z jednym :(

Gość sdfsdfsdfsd
ponadto - seksu niestety nie, ale miałam sytuacje że całowałam się z jednym i drugim facetem na zmianę - siedzieli po moich obu stronach, obaj mnie głaskali, a ja się z nimi na zmianę całowałam. I raz - całowałam się z dziewczyną, a nas obie całował i głaskał facet. Ach... kiedyś to były imprezy :D Teraz jestem stateczną żonką :D

Gość golciaa
hehehe już myslalam że serio miałaś 5 :P a co sądzicie o seksie z dwoma kolegami z grupy na uczelni?? oni pójdą nato /? jak w ogóle zaaranżować takie spotkanie?? z bykiem to podszyw ;/

Gość sdfsdfsdfsd
Lepiej nie robić tego z facetami z któymi potem będziesz musiała nadal przebywać. :P A już na pewno nie z takimi z miejsca Twojej pracy/szkoły. Lepiej z jakimiś których więcej nie zobaczysz.

Gość sdfsdfsdfsd
A czemu patologia? Warto spróbować w życiu wszystkiego. Poza tym to fantazja większości kobiet.

Wam się w głowach poprzewracało.Heh spróbować-to może spróbujesz na główkę z mostu skoczyć?:D Szkoda słów na was.

Gość 34222523
Czego sie po tobie spodziewac mts, skoro nawet seks analny napawa cię zgrozą :D:D:D:D

Gość Agnieszka___25
Byłam kiedyś w łózku z dwoma facetami i muszę wam powiedzieć że doznania są nieziemskie. Dwóch napalonych facetów, ich piękne ciała, cztery pieszczące dłoni, dwie pary ust, dwa naprężone penisy, czułam się tak podniecona, tak pożądana... ach.... i fizyczne doznania także cudowne - dwa penisy w sobie, ich wytryski jeden po drugim... na samo wspomnienie zaciskam nogi... gdybym tylko miała okazję, na pewno bym to powtórzyła.

Gość golciaa
wez mts wypieprzaj stąd, pewnie jestesdfacetem tylko faceci są tacy durni, kobiety potrzebują was tylko : tahania zakupów placenia za nie wożenia i seksu od rozmowy mam znajome ... a wiec no widzę że to nie tylko moja fantazja :) w sumie z gejem niezłe, hcialabym żeby facet najpierw przeleciał mnie a pozniej tym samym penisem wchodziłw w drugiego faceta, albo żeby sam nadstawił

Gość golciaa
oo agnieszka z nieba mi spadłaś :D a jak to zorganizowałas? latwo było? oni sie znali wczesniej?? i jak to dwa penisy w pochwie czy jeden w pochwie drugi w odbycie?? bo ja troche nie wiem jak to zrobić...czy faceci powinni to wiedzieć i ja juz ne musze sie o to martwic?

golciaa-ma iść bo ty tak proponujesz-śmieszna jesteś.Ja mówię co myślę czy się to komuś podoba czy nie i bzdur nie opowiadam jak ty tutaj:D Mniej trochę oleju w głowie kobiecino...Aha i propozycja-wyjdź na parking i wystaw d... :D

Gość Agnieszka___25
Jeden był znajomym i powiedziałam mu o tej fantazji, poznał mnie kiedyś ze swoim kolegą, ja niby w żartach powiedziałam że chciałabym spróbować z dwoma facetami. Nie było tak, że wyszło spontanicznie - moim zdaniem spontanicznie może wyjść tylko sam na sam, ale we trzy osoby to już trzeba się umówić. My tak zrobiliśmy, umówilismy się na konkretny dzień. Najpierw lampka wina... potem pocałunki... Dwa penisy w pochwie - odpada, nie jestem taka szeroka :) Najpierw był jeden w pochwie, drugi w ustach, potem jeden w pochwie, drugi w odbycie. Mówiłam co i jak chcę. Było super. Marzy mi się jeszcze jeden trójkąt - K+M, ale taki że facet mnie posuwa, a dziewczyna w tym czasie liże moją łechtaczkę aż do orgazmu.

Gość to idźcie na jakies
ogłoszenia dla swingersów czy inne sex randki. Laska tam pewnie w 1 dzień znajdzie 5 chętnych facetów na grupowe rżnięcie

Gość mts sie zaraz zesra
:classic_cool:

Gość miałam kilka razy
sex z dwoma facetami i potwierdzam było cudownie

Gość chetna
o kurde mnie sie tesz marzy sex z 2 facetami chcialabym by mnie tak zerzneli porzadnie chcialabym by jeden mnie calowal a drugi dupczyl marzy mi sie porzadny sex moj juz nie moze a ja tak umieram obok niego juz tyle lat taka bardzo bym chciala by ktos mnie kochal i calowal piescil by lizal mi moja lechtaczke moja mokra cipeczke by sssal moje sutki kurcze juz jestem podniecona na sam mysl.

Gość gość
Trzeba przyznać że sex z dwoma partnerami To coś cudownego. Lubię pełną penetracje obu dziurek. Lecz najwięcej przyjemności i rozkoszy sprawia mi kiedy czuję w mojej pini dwa twarde penisy. Mam partnera i przyjaciela którzy od czasu do czasu dają mi tą przyjemność.

Gość gość
Ja z dwoma pannami, były to prostytutki :)

Gość gość
Po tobie kafeqrwo bez matury wszystkiego mozna się spodziewać.

Gość cycucycu
"Wszystkiego w życiu trzeba spróbować". No tak, ale rzadko kiedy jest to fizyka kwantowa czy chociaż zrobienie inżynierki. Kobiety na wszystkich forach wylewają się, że chcą tylko zaspokoić podstawową potrzebę biologiczną.

Gość dawny ladaco
ja zawsze w pojedynke z dziewczynami robilismy figo fago tak samo jak z moja zona. ps szukam golcii. zobaczylem nick z zaczolem sie zastanawiac czy to nie stara znajoma z przed ladnych kilku lat z forum:classic_cool: