Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas dupa ci odbiła faceta

Pytanie do dziewczyn w wieku do lat 21 , ile macie za sobą partnerów analnych?

Polecane posty

stylko szczerze, piszeice anonimowo i na pomarańczowo ale szczerze... ja wam powiem ze miałam tylko 1 , ale moja kol 18 letnia miala juz 3 ;/

Gość jestes za mloda na anal
dziewczyna w twoim wieku powinna miec 0 partnerow analnych

Gość do CarrieBradshaw.
dziewczyna z klasa z Ciebie, szkoda ze tylko na prawiczkow tak najezdzasz. a tu sie okazujesz dziewica analna - eureka

Nie najeżdżam, nie toleruje tylko prawikow, ktorzy chca tylko i wylacznie dziewicy i nic innego oprocz blony miedzy nogami sie dla nich nie liczy. :O 🖐️

Gość do CarrieBradshaw.
takich prawiczkow prawie nie ma. natomiast jak prawiczka boli ze dziewczyna miala 10 partnerow, miala przygody albo uprawiala anal to nic dziwnego. takie 21 lat za malo na anal, wiec w tym wieku brak dziewictwa analnego bulwersuje

Gość do CarrieBradshaw.
mi sie dziewczyna po analu nie marzy

jasne takie jesteście porządne, to ja wam powiem że też miałam 0 , ale napisałam 1 żeby nie było wam glupio :P a jaka jest bariera od ktorej mozna uprawiac anal?

Nie mam nic do prawiczkow, jezeli bylby zayebistym facetem i nie przeszkadzaloby mu to, ze dziewica juz dawno nie jestem to spoko. Ale gdyby mnie olal z tego powodu, ze blony juz nie mam to sory. :classic_cool:

To kiedy jest dobry wiek na anal w takim raziel? Każdy się bzyka w anal wtedy kiedy chce. Tak samo oral i jeszcze pare innych ciekawostek ;) Seks jest po to żeby się nim bawić. Za wcześnie to można skończyć a nie anal uprawiać

Gość do CarrieBradshaw.
ale potepialas kiedys prawiczkow, ktorzy patrza ogolnie na przeszlosc i przeszkadza im dopiero wielu partnerow. poza tym niedziewice zawzyczaj sa szybsze, nie maja tej niewinnosci, ida do lozka po 2 tygodniach randkowania

Gość do CarrieBradshaw.
wyraznie atakowalas takie osoby i probowalas im mowic, ze 10 partnerow dziewczyna mogla miec z milosci i jak chlopak za takie cos skresla to nie ma mozgu i jest bezwartosciowy

No bo mogla miec z milosci i chuj im do tego? Jak facet ma z tym problem to jest ciota, a nie facetem. I dalej tak twierdze. Skoro interesuje go to czy wczesniej miala fiuta w cipie, a nie to jaka kobieta jest i co soba reprezentuje to wracamy do punktu wyjscia, a mianowicie, liczy sie dla nich jedynie blona miedzy nogami.

Gość do CarrieBradshaw.
poza tym kobiety, ktore mialy kilku partnerow zwykle mocno patrza na wyglad faceta, na to czy ma prawo jazdy i jest doswiadczony w lozku

Gość do CarrieBradshaw.
zrozum, ze np 10 partnerow to duzo i to nie na nerwy prawiczka. 10 partnerow to maja panienki z solarium

Gość do CarrieBradshaw.
poznalem kobiety, ktore mialy wielu partnerow i zadna z nich nie jest spokojna, niewyuzdana, delikatna dziewczyna, wiekszosc z nich to imprezowiczki co uzywek sobie nie odmawiaja

Mam kilka kolezanek ktore chodza do solarium, a sa dziewicami. :classic_cool: Ja natomiast w solarium nie bylam, a mialam ich kilku wiec Twoja ideologie mozna rozmić o kant piłki. :O 🖐️

Gość do CarrieBradshaw.
specjalnie tak pisze, bo wiem ze masz racje i zdrowe poglady i jako jedna z niewielu kobiet tutaj pisalas, ze nie przeszkadza ci prawictwo u faceta. pisze tak zeby sie z toba podraznic. jednak kobieta, ktora uprawiala seks bez zwiazku nie jest na moje nerwy. co innego seks w zwiazku bo to normalna rzecz

Gość do CarrieBradshaw.
kiedys pisalas ze przygod nie uznajesz. nie jestes gorsza, ale masz zupelnie inne poglady niz ja, to by nas podzielilo mysle. ja bym nie mogl tego zrobic bez zwiazku. to spora roznica w pogladach i podejsciu do seksu

Gość no co za temat
mam więcej niż 21 lat i miałam ich 0 :o i tak już pozostanie

Gość masz fiuty
0 bo ja dupe mam do srania a cipe do jebania

Gość do CarrieBradshaw.
czyli uprawialas przygodny seks jak bylas wolna? ja uznaje seks tylko z milosci i szukam podobnej dziewczyny

Gość do CarrieBradshaw.
a zadnej oczywiscie nie potepiam. ludzie sa wolni i robia co chca, byleby nie krzywdzili innych. z niegrzecznymi dziewczynami moge sie swietnie kumplowac, ich przeszlosc w ogole w przyjazni nie ma znaczenia i wtedy relacje z nimi sa najlepsze