Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy72

Bzykanko

Polecane posty

Gość Ciekawy72

Po miesiącu znajomosci kochalwm się z kobieta. Najciekawsze jest to , ze w tym samym czasie jej dwuletni synek bawił się obok w pokoju, praktycznie na naszych oczach. Czy to normalne? Nie uważam jej za zdzire. Wręcz przeciwnie, bardzo dba o swoje dzieci , i o siebie zreszta tez. Na początku jak z nią rozmawiałem o sex , to się nieraz obrazala.Czy jest możliwe, ze lubi się puszczać, a przedemna udaje taka cnotke

Gość szparek
Znam kilka panien w dziećmi wszystkie się puszczają.

kurcze człowieku, zdzira to by Ci od razu dała. Skoro piszesz ze nie uważasz jej za zdzire to w czym problem ? Kazdy ma jakieś swoje zasady według których sie kieruje, Dla jednych miesiac to mało, dla innych za długo - to zalezy od upodobań. zastanawiasz sie czy ona nie jest zdzira a równie dobrez ona sie moze teraz zastanawiac czy TY jesteś normalny skoro po miesiacu zaciagnąłes ją do łózka. Skoro sam sie na seks po miesiącu zdecydowałeś to czego teraz sie zastanawiasz nad nią ?

Gość Ciekawy72
Mówiła , ze niemiala faceta od rozwodu, czyli jakiś rok czasu. Może była tak spragniona dymanka, ze nie mogła się powstrzymać , nawet w obecności synka . A może to ja tak działał na kobiety. Godzinę po naszym się Poznaniu, calowalismy się z jezyc kiem, tak wulgarnie, jak nie wiem co .

Gość Ciekawy72
kiedyś ruchałem panienkę a obok w akwarium pływały rybki. zapewne nas widziały. czy to normalne?

Gość Ciekawy72
a raz, gdy zaczynałem grę wstępną z moją poprzednią dziewczyną, przybiegł nagle do niej jej zwierzak i zaczął jej lizać cipkę. Ona na to: "Azor, nie teraz. Jak będziemy sami". Czy to normalne? :(

Gość Ciekawy 72
Jakieś dupki się podemnie podszywaja, a dla mnie to ważne

na miejscu tej kobiety urwała bym ci jaja że podejrzewasz o takie rzeczy skoro sam podjałeś sie takiego seksu po miesiącu

Gość a ja zrobiłam tak samo jak ona
i za zdzirę bynajmniej się nie uważam, ani on mnie, ani nikt inny, co z tego, że synek był w pokoju obok? Przecież tego nie widział! Dodam jeszcze, że od tamtej pory ze sobą jesteśmy.