Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanna..

chodzicie do rossmanna????

Polecane posty

Gość nanna..

dzis weszlam sie rozejrzec i wkoncu nakupowalam tyle kosmetykow ze hoho takie promocje maja , w szoku bylam:O podklad ktory normalnie kosztuje 40zl kupilam za 15, pomadke za 4,50 a normalnie jest za 20, i wiele innych nawet tych nie potrzebnych ale na promocji byly to stwierdzialam ze moze sie przyda :d

Gość Beatkowiec
niee, jeżdżę

ja tez tam często chodzę akurat mam blisko z pracy...rossmann jest lepszy niz natura...nawet moj kot jest zachwycony puszkami z rossemanna, nawet whiskas mu tak nie smakuje..:P

zaraz polece sprawdzić:D czy u mnie w rosmanie też jest :) no ja mam 200 m do rosmana w centrum handlowym gdzie pracuje więc:D.. nie zostaje mi nic innego jak .. isc:D

Gość czarnażi17
pewnie! Kocham Rossmana xD

NIENAWIDZE CHODZIC DO ROSMANA BO TE BABY TAM SA TAKIE CHORE NA UMYSLE. NICZEGO NIE WOLNO DOTKNAC POWACHAC POPSYKAC SIE ODKRECIC TUSZU A NIBY JAK SPRAWDZE JAKA MA SZCZOTECZKE ??? KIEDYS JEJ TO WYGARNELAM I ZACZELAM SIE DRZEC ZE W TAKIM RAZIE NIC NIE KUPIE BO NIE MAM ZAMIARU KUPOWAC WSZYSTKIEGO W CIEMNIE I SOBIE NIE ZAROBICIE CHAMY PIERDOLONE !!! I DOBRZE IM TAK. NIECH ZADBAJA O TO ZEBY MIELI TESTERY!!!

Gość nanna..
jak myślicie na dyskotece dziewczyny będą wsciekłe z zazdrosci?

Gość bogacz polski
nie wolno niczego dotykać bo by wyszło na jaw czemu to takie PRZECENIONE

NO WLASNIE CHUJE W TYM ROSMANIE ZE SZOK. JUZ WOLE W NORMALNYM SKLEPIE DOLOZYC I KUPIC SPRAWDZONE OBEZJZANE DOKLADNIE A NIE TAM W CIEMNOTE KUPOWAC. ZAL

Nie chodze bo kurwicy mozna tam dostac szczegolnie jak sa promocje. Ludzi mnostwo, kazdy sie pcha, rzuca na te przecenione towary ze az nie mam ochoty uczestniczym w tym cyrku:O