Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia z domu

bylam kiedys z kims, kto mnie niszczyl psychicznie

Polecane posty

Gość glupia z domu

i to 2 krotnie. Najpierw uchodzilismy za pare w szkole sredniej, potem iles lat pozniej poszlam z nim do lozka i nie umiem sobie tego wybaczyc. Nie umiem sobie wybaczyc, ze mimo tego, ze rozeszlismy sie wczesniej po tym, jak chodzil z inna na imprezy przez miesiac (to posrednio przerodzilo sie w rozstanie) to ja jeszcze potem z tym chorym czlowiekiem utrzymywalam kontakt. Moj ojciec mial psychoze afektywna i pomiatal matka i nami, wiec pewnie dlatego tamten chlopak mnie do siebie przekonal (niby sie o mnie troszczyl, ale ciagle mnie obwinial, ze zle go traktuje, ze go nie szanuje). Zdalam sobie sprawe po latach, ze pozwolilam aby on i otoczenie myslalo, ze jestem z kims kto nie tylko mnie nie pociagal, ale dodatku byl toksyczny. I to tylko dlatego, ze troche sie mnie interesowal i czasem zaprosil do Maca.Wydawalo mi sie, ze moze w ten sposob tworzyc pare i funkcjonowac, bo u mnie w domu sie nie rozmawialo. Nikt z nikim nie rozmawial.

Gość glupia z domu
pisze o tym, bo boje sie powtorki

Gość Patryccccc777
obys odnalazla prawdziwa milosc.

Gość glupia z domu
Patryccccc777 -->🌻

Gość atamaska
zostaw drania, byłam w podobnym związku, to jest chore, wiem dopiero to po latach. Tak ciężko mi było odejść, ile czasu musiało zlecieć żebym zapomniała, powiem warto było odejść od tego człowieka i zacząć nowe życie. Życie Ci powodzenia i trzymam kciuki, żebyś znalazła normalnego faceta który będzie Cię szanował, kochał, zaakceptuje taką jaką jesteś i kochał nad życie.