Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mun choru nie bo

jak skutecznie otruć komuś psa? co radzicie.

Polecane posty

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ciebie własny pies pogryzł, więc już nie rób z siebie takiego animalsa.

Nie pogryzł tylko dziabnął raz, bo zbyt szybko chciałem oswoić dość odchowanego i już nie udawaj że tak interesuje cię los ugryzienia. 😁

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Ktoś kto nie kocha zwierząt, to nie bedzie kochał ludzi. Znęcanie się nad zwierzętami jest karalne i podlega pod paragraf. Uważaj, jakie tematy zakładasz, bo tutaj wszystko zostaje na serwerach. Zalecam konsultacje z lekarzem i to biegusiem. 

wiadomo, przecież salowa jakby zovabczył że ktoś sieje terror w okolicy to by nic nie zrobił, a kazdy kto się broni to chory psychicznie.

tfu na was kvvrwy psiarskie. 

5 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Jeśli jesteś na tyle bystry by nikt nie zauważył i nie zgłosił w realu oczywiście.

Sadyzm to najgorsza rzecz dla mnie, ale dla Ciebie to pewnie chleb powrzedni :classic_cool:

wiadomo, przeciez ty masoch lvl hard skoro gaworzysz z jakimiś jerzykami i salowymi. 

Edytowano przez mun choru nie bo

8 minut temu, mun choru nie bo napisał:

obciągnąć mi kvtasa mogą, nic mi nie może nikt udowodnić. 

Może uda im sie udowodnić oby.

1 minutę temu, mun choru nie bo napisał:

wiadomo, przecież salowa jakby zovabczył że ktoś sieje terror w okolicy to by nic nie zrobił, a kazdy kto się broni to chory psychicznie.

tfu na was kvvrwy psiarskie. 

Pite było? 

4 minuty temu, mun choru nie bo napisał:

no widze jak mi nei pozwalasz, kotek pływa w rzece już, pieski też zalicza dobrego tripa po trutce na szczury. 

Jak siedzisz za torem to nic ci nie grozi dopóki na realu ktoś nie przypali jak trujesz zwierzęta. 

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Mi to nie grozi. Prędzej pies mnie ugryzie niż ja mu coś zrobię. 

Wiem, mam tak samo, ale pies bez powdu nie ugryzie.

Miałem znajomego który miał dwa Amstaffy i jeden go ugryzł tylko dlatego, że wyciagnąl na niego rękę  

Agresywne psy zazwyczaj są chore lub pamiętają co zrobił im ktoś inny dlatego mogą zaatakować obcego człowieka 

Edytowano przez Spaghetti ....

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Może uda im sie udowodnić oby.

mogę nawet iść siedzieć, to tylko mnie umocni w poczuciu bycia kimś lepszym oraz w poglądzie że głównym celem systemu penitencjarnego jest ochrona kryminalistó przed linczem. kali yuga. 

właśnei dlatego jara mnei wigilantyzm i go uprawiam kiedy mogę - takei ścierwa jak ty od razu rzucają się do obrony patologii w internecikach. jara mnie to jak impotenci znieczuleni społecznie tacy jak ty czy scierwmo bezsilnie toczą pianę. 

Ty jesteś taki odważny jedynie do bab w internecie w rzeczywistości brak ci odwagi cywilnej zeby załatwić gnoja od psów, żeby skonfrontować się z właścicielem tych psów tym bardziej więc snujesz zwyrolskie fantazje na forum niczym drugi promyczek.

1 minutę temu, Get Out napisał:

Jak siedzisz za torem to nic ci nie grozi dopóki na realu ktoś nie przypali jak trujesz zwierzęta. 

dobra dobra bociku, idź wyssrać psy i nie posprzątać po nich. a najlepiej to puść bez smyczy neich roszarpią ajkeigoś kundelka dziecku albo i dziecko. 

4 minuty temu, Get Out napisał:

Nie pogryzł tylko dziabnął raz, bo zbyt szybko chciałem oswoić dość odchowanego i już nie udawaj że tak interesuje cię los ugryzienia. 😁

Ale oswoiłeś to najważniejsze i kolejna blizna do kolekcji 😆

• Haha 1

3 minuty temu, mun choru nie bo napisał:

wiadomo, przeciez ty masoch lvl hard skoro gaworzysz z jakimiś jerzykami i salowymi. 

Z kobietami, ale dla Ciebie to pojęcie jest obce :classic_cool:

Przed chwilą, salix napisał:

Ty jesteś taki odważny jedynie do bab w internecie w rzeczywistości brak ci odwagi cywilnej zeby załatwić gnoja od psów, żeby skonfrontować się z właścicielem tych psów tym bardziej więc snujesz zwyrolskie fantazje na forum niczym drugi promyczek.

akurat tym gnojem jest baba więc mam trudniej bo wiadomo że zaraz lewackei szmieci wtojego rodzaju rzucą się do jej obrony bo ona jest kobeitą i jej przepisy nie obowiązują. 

mogę nawet iść siedzieć, to tylko mnie umocni w poczuciu bycia kimś lepszym oraz w poglądzie że głównym celem systemu penitencjarnego jest ochrona kryminalistó przed linczem. kali yuga. 

No na ochronkach by cię trzymali razem z pdfami żeby normalni  cię nie przekopali na spacerze.  

2 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Wiem, mam tak samo, ale pies bez powdu nie ugryzie.

Miałem znajomego który miał dwa Amstaffy i jeden go ugryzł tylko dlatego, że wyciagnąl na niego rękę  

Mnie ugryzł bez  powodu 2 razy. Tzn podobno powód był że sie go bałam raz a drugim razem biegłam i zaatakował. Nie wiem czemu ale psy mnie lubią 😅

2 minuty temu, Get Out napisał:

Kto by pomyślał, że taki miłośnik zwierząt jak promyk podpowiada, jak zrobić im krzywdę bezkarnie.

Bawią mnie takie rycerzyki jak makaron. Zawsze wybiera niezbyt lotne do pisania i udaje wielkiego macho. Komu to imponuje oprócz uposlar? Wybierz jakaś bystrzejsza a nie same pokusie i inne tępe jeże. Śmieszne faceciki. Haha

2 minuty temu, mun choru nie bo napisał:

dobra dobra bociku, idź wyssrać psy i nie posprzątać po nich. a najlepiej to puść bez smyczy neich roszarpią ajkeigoś kundelka dziecku albo i dziecko. 

Moje są zabezpieczone stalowym ogrodzeniem , bo to bojowe rasy. No ale to trzeba mieć świadomość że kupując psa bierze się odpowiedzialność za niego . 

4 minuty temu, mun choru nie bo napisał:

Uważasz że ludzie lepsi siedzą w więzieniu? 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Uważasz że ludzie lepsi siedzą w więzieniu? 

jeśli ich sadzają za takei rzeczy jak tępienie patologii to tak. 

1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał:

Widziałaś bufet torcikow jesz ile chcesz?

Gdzie tak jest?

2 minuty temu, salix napisał:

Kto by pomyślał, że taki miłośnik zwierząt jak promyk podpowiada, jak zrobić im krzywdę bezkarnie.

W którym miejscu podpowiadam co ty znowu bredzisz 😁

Patusy zawsze se kupujom jakieś amstafy czy inne szitbule. Typowe xD przedłużenie wątpliwej męskości jak i zdezelowane mercedesy i bmw. 

2 minuty temu, BułaBoża napisał:

Bawią mnie takie rycerzyki jak makaron. Zawsze wybiera niezbyt lotne do pisania i udaje wielkiego macho. Komu to imponuje oprócz uposlar? Wybierz jakaś bystrzejsza a nie same pokusie i inne tępe jeże. Śmieszne faceciki. Haha

Ma wybrać ciebie? 😅

Kogokolwiek kto mu nie klaszcze jajami. A takich tu wiele. On zaś wybiera same ulomki które lubiom maczo mejd in czajna

akurat wszystkich co widze z pitbulami czy amstafami to zawsze ze smyczą i prawie zawsze z kagańcem. patologia u mnie to zawsze jakieś owczarkowate albo owczarkwoate skundlone w każdym razie też by się kwalifikowały do rasy niebezpiecznej. 

1 minutę temu, BułaBoża napisał:

Patusy zawsze se kupujom jakieś amstafy czy inne szitbule. Typowe xD przedłużenie wątpliwej męskości jak i zdezelowane mercedesy i bmw. 

Dlatego kocham koty i te moje urocze 5 pięknych sztuk 💙

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Mnie ugryzł bez  powodu 2 razy. Tzn podobno powód był że sie go bałam raz a drugim razem biegłam i zaatakował. Nie wiem czemu ale psy mnie lubią 😅

Powód jest zawsze tylko obcy czyli Ty w tym przypadku go nie znasz. Mam nadzieję, że to nie było powazne ugryzienie, tylko zwyczajne uderzenie psa który  ma tylko instynkt w Twoim kierunku :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się