Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbb

Allegro-co byscie zrobili?

Polecane posty

Gość 434535353535
Rację ma sprzedawca. Dla mnie 1 na 1 cm to małe przetarcie. Na czarnym bucie to chyba wiadomo że bedzie widać, czego wlasciwie sie spodziewalas? Odmowisz, teraz dostaniesz negatywa i osrzezenie od serwisu.

Gość maliboo
ak bylo przetracie to mogl wrzucic od razu taka fotke zeby to przetarcie bylo widac, a nie maskowac, tym bardziej ze bylo na przodzie buta przypominacie mi mojego znajomego, ktory mi sie chwalil (sic!) jak wystawil zepsuta komorke na allegro z podpisem Nie biore odpowiedzialnosci za jej stan uzytkowy (czy cos takiego) no i zlapal jakiegos naiwnego losia, ktory ja kupil... kwestia honoru, dla mnie to ohydne wystawiac trefna komorke, zamanipulowac slowem i przyciagnac jakiegos idiote prawdziwi mezczyzni tak nie postepuja :classic_cool:

Gość maliboo
*oo strony regulaminowej byl czysty

Gość 434535353535
ale co am do tego moralność, bo nie rozumiem? z prawnej strony sprzedawca ma rację i gdyby teoretycznie wytoczył proces autorce, to by go wygrał

Gość maliboo
prawo powinno byc oparte na moralnosci :classic_cool: w rzeczywistosci to oczywiscie teoria..

Gość bbbbbbbbbbbb
Dokladnie jest tak jak pisze Maliboo po to jest opcja dodawania fotek zeby pokazac przedmiot w tym jego wady rowniez!Mam zapłacic za mega zdarte buty i reklamowac?facet pewnie kaze mi sie cmoknac w doope, po za tym spiewa mi 7 zeta za prowizje, zrobilam symulacje z takimi cenami i z jego fotaki-wystawienie 1,30, prowizja od sprzedazy sprawdziam w swoich sprzedanych rzeczach-około drugie tyle.czyli gora 3 złote zapłaci a ode mnie hooj woła 7 taki jest uczciwy!