Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusiamartusia

Czy USG dopochwowe moglo sie mylic ?

Polecane posty

Gość tusiamartusia

Witam, myslalam ze jestem w ciazy dlatego wybralam sie do ginekologa. mialam robiony test z krwi beta. Wynik byl negatywny, co wiecej ginekolog zrobil mi usg dopochwowe ale zastanawiam sie czy takie badanie jest dokladnie i pewne w 100 % ? co prawda wyniki testu wychodzily negatywnie, a okres mialam ale zawsze mialam regularnie a tym razem pre dni pozniej. problem polega na tym ze nigdy nie spoznia\l mi sie az 6 dni i zastanawiam sie czy moze usg dopochwowe sie pomylilo? szczerze chcialabym by sie mylilo ibym byla w ciazy

Gość tusiamartusia
widział podobnop małego dzieciaka ale chyba jeszcze poczekam by sie upewnic

Gość gryczka
USG może się mylić, ale beta z krwi raczej nie.

małego dzieciaka???!!! to jest niemożliwe, bo piszesz, że jesteś 6 dni po spodziewanej miesiączce. To co mógł zobaczyć to jedynie pęcherzyk lub malusienieczki zarodek!!

Gość tusiamartusia
no dzieciak czy ten pecherzyk jeden Ch jak dla mnie, tak jak pisalam poczekam jeszcze

USG się nie myli, jedynie lekarz może się pomylić. Jeśli jednak "coś" widział to myślę, że jest duza szansa na to iż jesteś w ciąży.

Gość tusiamartusia
KTOS SIE NUDZI I PODSZYWA PODE MNIE POWYZSZE WYPOWIEDZI NIE NALEZA DO MNIE !! moze przedstawie sytuacje: otoz w czerwcu z mezem uprawialismy seks teoretycznie dni nieplodne bo 1 i 2 dzin po okresie ale potem okresy ktore miewalam byly skape i nieregularne. robilam testy wychodzily negatywnie. ale ciagle wymiotowalam, zle sie czulm am nawet palic nie moglam.. (wiec rzucilam) we wrzesniu spoznil mi sie okres 3 dni i bylam u ginekologa. najpierw mialam beta z krwi - negatywny wynik a potem usg dopochwowe. Gdybym byla w ciazy to pewnie w 17 tyg jak nie pozniej wiec pwnie usg sie nie mylilo ? tylko cholernie zle sie ciagle czuje i wymiotuje a teraz okres spoznia i sie 6 dni . p.s jesli podszyw bedzie pisal jakies glupoty to iadomo ze to podszyw

Gość tusiamartusia
a moze podszyw powaznie napisze, i co zabronisz dzifffko puszczalska? :)

Gość tusiamartusia
do podszyw: wiesz co zenujaca/y jestes. pewnie jstes zakompleksiona gowniara ktora szuka rozrywki. wisi mi to i nie wydaje mi sie zebym byla puszczalska bo jestem mezatka i to ze chcemy dzidziusia jest logiczne. Nie rozumiem za grosz takich ludzi... niektorzy szukaja na forum powaznych odpowiedzi a tu siedzi sam margines z tego co widze ( mowie o tobie) zastanow sie trohe nad soba i nd tym co poprez takie zachowanie chcesz osiagnac? widze ze niektorz wogole nie miaja aspiracji zyciowych pozdrawiam i rozumu zycze. wiecej nie kometuje twojego glupkowatego zachowania

Gość tusiamartusia
a btu siedzi sam margines? czemu piszesz SAM skoro piszeszz tylko o mnie? takie masło maslane :)

Gość tusiamartusia
aha i nie komentuj bo ci najzwyczajniej w swiecie juz nie odpisze, wiec daruj sobie te zenujace teksty :)