Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość et87

dół

Polecane posty

Gość et87

cześć mam doła od jakichś hmm kilku lat i tak sobie przegladajac internet stwierdzilem ze wam o tym napisze co robić?

Gość .NATALA..............
Od kilku dni masz dół?????Po co on Ci potrzebny?????Nie za wcześnie do dołu???:D

Gość et87
pomozcie mi bo zaraz umre

Gość et87
Natka niestety od kilku lat :( a dzis to tak wielkich nabrał rozmiarów że az mi niedobrze

Gość .NATALA..............
A teraz poważnie co się stało?

Gość tylko kilka lat?
no nie wiem czy cie przyjmiemy masz referencje od psychiatry?

Gość et87
poznalem dziewczyne z 3 mies temu i od tamtej pory jest fajnie bylismy w paru miejscach, praktycznie codziennie piszemy na gadu, ale problem polega na tym ze sie jej boje i nie wiem co z nia zrobic. Bylismy raz w zoo, 2 razy w kinie i kilka razy sobie tak lajtowo chodzilismy po miescie. Nie mam kompletnie pojecia gdzie ja teraz zabrac, bo kiedy spytalem co lubi odpowiedziala ze tak naprawde nie wie.. Czuje ze nasza znajomosc sie niedlugo skonczy przez to ze jestem ciota spedzajaca 90% czasu przed komputerem i nie mam pomyslow na spotkanie. Strasznie mnie to przeraza, bo jestem okropnie samotny i az mi sie tym chce rzygac, wiec jak ja strace to chyba sie zakopie:(

Gość et87
problem , że mój penis ma tylko 6 cm i to gdy napalony patrzę na miss świata

Gość et87
czuje sie tak beznadziejnie.. od jakiegos czasu siedze w przekonaniu ze zycie kompletnie nie ma sensu, ale jakbym chociaz znalazl odpowiednia dziewczyne to bylbym w tym bezsensownym swiecie szczesliwy i tego bardzo potrzebuje