Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MrsMisiata

Jak długo będziemy razem?

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem od 9 miesięcy, niestety odległość między nami wynosi 400 km. Co sądzicie o związkach na odległość? Ktoś z was był w takiej sytuacji? Chcemy ułożyć już poważny związek i nie byłoby problemu gdyby nie nasz wiek. Ja mam 17 a on 16. Narazie wszytko zapowiada się dobrze, no ale wiadomo, że nikt nie jest pewny. Jakie są szanse że zostaniemy razem?

Gość fbxhfdhf
ja i moj ukochany zylismy 9 miesiecy nie widzac sie w ogóle...ale wytrzymalismy i teraz od 3 miesiecy mieszkamy razem :) moim zdaniem prawdziwe uczucie zniesie wszystko i odległość dla niej nigdy nie bedzie przeszkodą

Gość ksbomba
niewiem ja ze swoim chłopakiem co mniesiąc zrywamy ale pużniej on przeprasza to miłość a jesteśmy razem 2 mniesiące

Gość ksbomba
ja go kocham a on mnie:P :):):)

Gość hvbvnvnbvnb
jetsescie zaz mlodzi, nawet starsi maja problem w takich zwiazkach, sama bylam w zwiazku na odleglosc, u mnie skonczylo sie na tym ze zamieszkalismy razem bo dluzej juz tak nie moglismy zyc, tez czekalam 9 miesiecy, ale my nie mamy po nascie lat, tak ze w twoim przypadku marnie to widze,bo to jest trudny zwiazek