Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue velvet on the sky

Nie mamy o czym rozmawiać

Polecane posty

Poznałam super faceta, mój ideał z wyglądu i charakteru. Znamy się prawie miesiąc. Ciągnie nas do siebie strasznie, jesteśmy w siebie zapatrzeni i zakochani w sobie. Niestety widze mały problem. Potrafimy cały czas gadać ze sobą na tematy kręcoce się wokół sexu i o niczym więcej. Boje się że po prostu nie mamy wspólnych tematów. Potrafimy ze sobą flirtować, podniecać się nawzajem, mówić jak bardzo się pragniemy, ale po prostu nie umiemy normalnie porozmawiać choćby o życiu. Nie wiem z czego to wynika ale bardzo mnie to martwi :(

Gość velvetgiermek
wspolczesni faceci to pipy, wiem co mowie

Zauważyłam że z koleżankami prowadzi normalne rozmowy, a we mnie tak jakby widział tylko obiekt seksualny, nie wiem jak to zmienić

Gość velvetgiermek
nie zmienisz tego, faceci gonia za sexem li tylko

jejku, to sama naprowadzaj na tematy inne niz seks. Zadbajcie o wspolnych znajomych, jakies wycieczki, wspolne gotowanie czy wspolne ogladanie filmow. Sila rzeczy musza sie pojawic inne tematy na pogaduchy.

sprobuj podczas nastepnego spotklania zaczac 'normalny' temat. Wiesz o nim cokolwiek? czym sie w zyciu zajmuje, co lubi, czego sie boi, co go wkurza? czy od poczatku tylk o osexie gadacie? jesli nie bedzie w ogole zaintreresowany poznaniem, sie nawzajem, pogadaniem a inne tematy to ja osobiscie odebralabym to bardzo zle, mysle ze to bedzie jednoznaczne z tym, ze interesuje go tlyko sex...

Gość hmmm, a tak w ogóle
czym sie interesujesz ? co studiujesz lub gdzie pracujesz ? a on ? coś was w ogóle lączy ? talk to me - co to za cytat w stopce ? nie znoszę poezji, ale to akurat wyjątkowo zagrało na emocjach ;)

Rozmowa na temat sexu nie jest niczym nienormalnym, ale jeśli wypiera inne wątki to zbyt dobrze nie jest. Skoro Ci to przeszkadza, to nie wchodź z nim w te tematy... Jak on zacznie, nie ciągnij wątku, tylko rozpocznij nowy... Skąd się znacie? praca, studia? Na pewno wiesz coś o jego zainteresowaniach itd. Poza tym, możecie aktywnie spędzać czas (nie mówie o sexie ;) ), to zawsze też jakoś jednoczy ludzi i sprawia, że sa bliżej siebie,w sensie psychicznym. Być może jesteś jego pierwszą kobietą i on musi nauczyć się bycia w związku itd. A być może to typowy lowelas, który nastawiony jest na jeden cel. Czas pokaże, a Ty działaj.