Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srgsdfdss

PAINT

Polecane posty

Gość srgsdfdss

Jak zrobić żeby np gumką do mazania pokolorować na czarno tylko kolor niebieski? przykładowe kolory dalam .. np jest kolorowy obrazek i gumką chce po całym jeździć przemalowując tylko kolor niebieski na czarny .. nie wiem jak to zrobić.. chociaż to bardzo banalny program ;( przerasta mnie :P

Gość to nie gumka tylko
wypelniaczem. Takie widerko przechylone z wylewajaca sie farba. O ile zrozumialam problem ;]

Gość et87
chyba chodziło Ci o pant tudzież panty (scat - pant, czyli scat w majtki)

Gość yorkowe parodie psa
przemalowywuje się chyba pędzlem 🖐️ paint nie da Ci narzędzia do edycji samego niebieskiego 🖐️ właśnie dlaetego że to banalny program

Gość kitsune gomene
czarna gumka na niebieski ? wtf?

Gość srgsdfdss
no paint.. nie nie zrozumiełeś mojego problemu.. nie chodzi mi o wypelnianie kolorem puszką tylko normalnie czarną gumką jeździsz po obrazku i koloruje tylko na czarno niebieski kolor np..

Gość to nie gumka tylko
z tego co wiem to gumka w PAINT-ie sluzy do wymazywania, nie do kolorowania. A kolorki zamieniam wypelniaczem. To nie wiem o co Ci chodzi w takim razie ;)

Gość yorkowe parodie psa
srgsdfdss skąd ty wiesz że coś takiego w ogóle jest 🖐️ to chyba jest w photoshopie i się nazywa background eraser tool

Gość srgsdfdss
Gość yorkowe parodie psa
skoro masz pokazane to dlaczego się pytasz :D 🖐️ a serio - on po prost maluje po niebieskich pikselach na czarno - nie wiem tylko dlaczego zamazali kursor - chyba dlatego żeby robić ludzi w konia - zresztą odpuść sobie ten badziewny program i zainstaluj GIMP'a 🖐️

Gość to nie gumka tylko
Przeciez PAINT w Windowskie to jak Saper :D Nie da sie odinstalowac :P Najwyzej mozna nie uzywac ;)

Gość srgsdfdss
eh .. zmienil kolory gumki to widzialam .. teraz odkryłam na myszce, że zamiast klawiszu lewego uzywa się prawego :]