Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morelowa Panna

Hej Panowie, dlaczego boicie się ambitnych kobiet?

Polecane posty

Gość otojaaaa
kto ci napierdolił takich głupot?

Gość bo zajmują się sobą zamiast na
mi

Gość bo głupio
będą wyglądać siedząc z piwem przed tv

Gość Morelowa Panna
Kiedy widzę, że tak jest....Z jaką radością prowadzacie się z kobietami typu "Mariolki".Bo one nie będą mądrzejsze od Was?

Gość przegrałem swoje życie__
to fakt, ambitna kobieta jest groźniejsza od pięknej :O dlaczego się boję? Bo łatwo przed taką wyjść na idiotę, zbłaźnić się.... poza tym czym taki ktoś jak ja mógłby zainteresować kobietę z wyższej półki ? :O

Gość Morelowa Panna
Niby może i chcą ofiar, ale myślę, że marzy im się ambitna kobieta.Tyle tylko, że się boją podejść.

Ambitni mężczyźni nie boją się ambitnych kobiet, a jedynie nieambitni faceci się ich boją. Kobieta mądrzejsza, inteligentniejsza i bardziej ambitna od faceta wywoła w nim poczucie braku męskości. Każdy szanujący się mężczyzna wie, że powinien imponować kobiecie m. in. tymi cechami. Wy też drogie Panie dobrze o tym wiecie i nie zwiążecie się z facetem, który będzie mniej "bystry" od Was :-)

Gość Morelowa Panna
przegrałem swoje życie__ to fakt, ambitna kobieta jest groźniejsza od pięknej dlaczego się boję? Bo łatwo przed taką wyjść na idiotę, zbłaźnić się.... poza tym czym taki ktoś jak ja mógłby zainteresować kobietę z wyższej półki ? Ambitna grożniejsza od pięknej????????????Czemu zakładasz, że ambitne są brzydkie???????????? Przecież tak nie zawsze jest.;)

Gość Morelowa Panna
[zgłoś do usunięcia] Boogieman Ambitni mężczyźni nie boją się ambitnych kobiet, a jedynie nieambitni faceci się ich boją. Kobieta mądrzejsza, inteligentniejsza i bardziej ambitna od faceta wywoła w nim poczucie braku męskości. Każdy szanujący się mężczyzna wie, że powinien imponować kobiecie m. in. tymi cechami. Wy też drogie Panie dobrze o tym wiecie i nie zwiążecie się z facetem, który będzie mniej "bystry" od Was Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, niewielu jest ambitnych facetów.:(

nie widzę, żebym gdzieś napisał "Ambitne kobiety nie posiadają urody" :) Niepotrzebnie czytasz między słowami i dochodzisz do śmiesznych wniosków 🖐️

Gość Morelowa Panna
No jak to :"ambitna kobieta jest groźniejsza od pięknej".

Gość Morelowa Panna
[zgłoś do usunięcia] Levviatan ja się nie boję ; Może i nie, ale czy coś robisz w tym kierunku? Czy tylko piszesz o tym w internecie? :P

to według Ciebie świadczy o tym, że powiedziałem "ambitne kobiety nie posiadają urody" ? Śmieszna i zupełnie bezsasadna interpretacja z Twojej strony... ale jeśli tak trudno podłapać Ci tok mojego rozumowania wyjaśnie Ci - kobieta piękna jest groźna, ale kobieta piękna dodatkowo obdarzona ambicją i intelektem jest groźniejsza :) rozumiesz teraz?

Gość Morelowa Panna
[zgłoś do usunięcia] przegrałem swoje życie__ to według Ciebie świadczy o tym, że powiedziałem "ambitne kobiety nie posiadają urody" ? Śmieszna i zupełnie bezsasadna interpretacja z Twojej strony... ale jeśli tak trudno podłapać Ci tok mojego rozumowania wyjaśnie Ci - kobieta piękna jest groźna, ale kobieta piękna dodatkowo obdarzona ambicją i intelektem jest groźniejsza rozumiesz teraz? Mój drogi, nie wyraziłeś się precyzyjnie, stąd ta moja wypowiedź. Ale ok, z tym co teraz napisałeś sie zgadzam.

cieszę się, że w końcu udało nam się zrozumieć :)

Gość Morelowa Panna
[zgłoś do usunięcia] espees co za kobieta z tej morelowej Znamy się od wczoraj, pamiętasz????????????????? Jak tam Milka??????????????? Doszedłeś z nią w końcu do ładu?

" Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, niewielu jest ambitnych facetów. " Nikt nie twierdzi, że jest to jedyny powód, który sprawia, że mężczyźni się Was boją, drogie Panie. Każdy przypadek powinien być indywidualnie rozpatrywany ;-)

dlaczego prawie wszystko usuwasz ? :) tak, pamiętam, nie dogadaliśmy się ;)

Gość Morelowa Panna
[zgłoś do usunięcia] Boogieman " Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, niewielu jest ambitnych facetów. " Nikt nie twierdzi, że jest to jedyny powód, który sprawia, że mężczyźni się Was boją, drogie Panie. Każdy przypadek powinien być indywidualnie rozpatrywany A jednak przyznajesz, że mężczyźni się nas boją.:( Odpowiedz na ten temat

Gość Morelowa Panna
a teraz zjem sobie serek :) :) :)

Gość Morelowa Panna
[zgłoś do usunięcia] espees dlaczego prawie wszystko usuwasz Czyli????????????

Gość Morelowa Panna
Morelowa Panna a teraz zjem sobie serek ........już jadłam

Gość Morelowa Panna
pic mi się chce :o :o zrobię sobie herbatkę malinowa :) :) :)

Gość Morelowa Panna
właśnie ją piję....masz rację;)

Gość bo ambicja nie zawsze
idzie w parze z uroda

" A jednak przyznajesz, że mężczyźni się nas boją. Odpowiedz na ten temat. " Jeśli jesteś młoda i piękna, inteligentna i mądra, masz dobrze płatną pracę i możesz bez problemu utrzymać siebie, mieszkanie, a może nawet dom i auto ... to nie oczekuj, że pierwszy, lepszy facet będzie do Ciebie zarywał. Co Ci po takim mężczyźnie, który będzie mniej zarabiał od Ciebie, jego jedyną rozrywką będzie piłka nożna przed TV z piwem w ręku lub tuning jakiegoś trupa z Niemiec, preferował tylko spodnie z trzema paskami, a w towarzystwie był najlepszym kompanem barmana ? ;-) Faceci są tego świadomi i dobrze wiedzą, że nie będą w stanie zapewnić kobiecie tego, czego ona oczekuje od życia. Zdecydowanie wolimy, kiedy to my utrzymujemy rodzinę i jesteśmy wzorem do naśladowania, a nie kobieta w związku ... bo tak jak powiedziałem, większość facetów poczuje się obnażona ze swej męskości. Ponadto, kobieta piękna i inteligentna w każdej chwili może nas zostawić dla jakiejś lepszej partii od nas, jeśli nie zapewnimy jej minimum "rozrywki" w związku ... tego też jesteśmy świadomi ;-)