Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i nie wiem ,co o niej sądzić

CZEGO ŻAŁUJECIE NAJBARDZIEJ W DOTYCHCZASOWYM WASZYM ŻYCIU ? CO BYŁO WASZYM

Polecane posty

Gość i nie wiem ,co o niej sądzić
że znalazłam sie na cafe...

Gość ale mógłbyś jeszcze
nie wiem

Gość dalekoblisko
tego,że znalazłem się na cafe;)

Gość qdefgavds
załuje ze sie ozenilem z ta pizda i reszty spraw ktore sa z nia zwiazane.

Gość reeekorrd
die Augenfarbe = kolor oczu zuknpfen = zapina (np. guziki) der Lebkuchen = piernik der Wollpullover = weniany sweter der Bstenhalter = biustonosz, stanik der Juwel = klejnot die Gemsesuppe = zupa jarzynowa die Spitze = koronka das Kotelett = kotlet die Nudel = makaron, kluska das Kochbuch = ksika kucharska der Glckwunsch = yczenia szczcia die Patin = matka chrzestna geschieden = rozwiedziony am Tisch sitzen = siedzie przy stole die Hauptspeise = danie gówne die Pizza = pizza Prost! = na zdrowie! (przy piciu alkoholu) der Quark = twaróg die Teekanne = czajniczek

Że nie powiedziałem Jej co czuję, mogło być pięknie... Teraz jestem 5 lat w związku i nadal o tym myślę, koszmar. Porada dla innych - nie czaić się tylko iść na całość, nawet nie macie pojęcia że druga osoba czuje to samo..

Gość ETRYJUKI
inżynier ma rację:)

Gość rekordowo dużo wejść,a jednak
elo ziomy

Gość hejjkaokkejka
ze mu uwierzylam kiedy mowil kocham ze posluchalam serca a nie rozumu teraz zostal mi tylko placz, bol,. lzy, wyrzuty sumienia i brak pracy

Gość Tego,że nie udalo mi się
jeszcze zacząć własnego,niezależnego życia. Mimo,że w porównaniu do sporej części ludzi jestem szczęściarzem,to uważam,że moi rodzice za dużo sobie dzieci ( czworo ) zrobili i takie życie jest trochę męczące.Niemniej jednak co cię nie zabiję to cię wzmocni,nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Gość Wieczna pesymistka!
Że zrezygnowałam z miłości!wazniejsze było co myslą inni!

Gość Tego,że nie udalo mi się
Chociaż nie ma co narzekać, bo moje perspektywy są prawdopodobnie niebotyczne,chociażby w porównaniu do większości bywalców kafeterii,to jednak jestem już nieco zmęćzony.

Gość kurcze jakby to o mnie
[zgłoś do usunięcia] hejjkaokkejka ze mu uwierzylam kiedy mowil kocham ze posluchalam serca a nie rozumu teraz zostal mi tylko placz, bol,. lzy, wyrzuty sumienia i brak pracy

Gość mrs tony montana
ze usunelam ciaze...

Gość ona mala
ze nigdy nie umialam obcowac z drugim czlwiekiem,co teraz daje calkowity brak przyjaciol.

To, że nienawidziłam mojego ojca i nie powiedziałam mu, że go kocham przed jego śmiercią. I jeszcze tego, że byłam tak naiwna, ze tak się zakochałam tak mu uwieżyłam a on mnie wykożystał i odszedł ;/

Gość hejjkaokkejka
jakie to zycie jest przewrotne jeszcze miesiac temu bylam NAJSZCZESLIWSZA osoba na tej planecie, dzis jestem jedna z tych co nie widza sensu w jutrze, dla ktorych kolejny dzien przynosi tylko smutek lzy i brak perspektyw na lepsze jutro

Gość a ja powiem ...
oczywście małżeństwa z zakompleksionym, niespełnionym leniwym facetem, który udawał że jest inteligentny. Żałuję tego jednego podpisu złożonego w USC. Żałuję tej decyzji bo rozwód był gehenną.

Gość jula89
tego,że trafiłam na kafeterię;)

Gość pierdołłłłaa gitarra
żałuję, ze byłam z pewnym facetem...byla to wielka milosc mlodzieńcza, ale ciągnie się to za mna do dzisiaj (a mam 30 lat i jestem mężatką) i czasem jak spotkam dawnych znajomych pytają się co u X (byłego), albo mówią: OOO!! Skąś cie pamiętam...byłaś dziewczyną X mówia przy wszystkich znajomych moich i męża. Nikt nie zapamietal mnie ze szkoly jako dobra uczennice, kolezanke tylko jako dziewczyne X...to okropne.

Gość Miłka345 543
Żałuje, że usunełam ciąże 😭 Żałuje, że kilka lat temu zakochałam się jak gówniara i myślałam o nim jako "ten jedeyny i na zawsze" . On wtedy myślał o swojej byłej :(

Gość FACIO Z KLASOM
że się ożeniłem z inną rok po zerwaniu z dziewczyną (moją jedyną miłością) :(. Teraz jestem już 5 lat po ślubie i cały czas myśle o tamtej :(

Gość mmmkkkkkkklllllllll
Żaluje ze sie urodzilem