Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyHardLove

pokochałam go i nie wiem co robić

Polecane posty

Gość LadyHardLove

hey! nie wiem już z kim mam o tym pogadać, w moim otoczeniu nie ma ludzi którzy by zrozumieli. zakochałam się, on jest kumplem mojego byłego... dużo gadamy na każdy temat, głównie na gg ponieważ mieszkamy za daleko. wiem że mu się podobam, on mi oczywiście też... zależy mi na nim. zaczarował mnie tym, że kiedy jeszcze bylam z moim bylym i Tomasz przyjechał do nas na kilka dni to zawsze miał dla mnie czas, chodził ze mna robić zdjęcia, na zakupy stał ze mna wtedy w gigantycznych kolejkach ;) chodził ze mna do Zoo i na spacery w romantyczne miejsca, raz nawet chciał wrzucić mnie do fontanny... mineło juz troche czasu. przez dlugi czas podkreślał że ceni sobie niezależność, całkiem niedawno przyznał mi się jednak, że chce mieć żonę i dziecko ale nie chce rezygnować ze swojej prywatności, oraz z seksu pozamałżeńskiego. i ja to doskonale rozumiem, oboje się sparzyliśmy i byłabym w stanie pójść na taki układ. ale nie wiem jak mam sie przyznać mu że chciałabym, jak o tym powiedzieć, jak dać do zrozumienia że się zakochałam i że mi na nim zalezy ? może ktoś ma jakiś pomysł ?

Gość kjkljkljkljlkjlklkjkljkl
nic dodać - nic ująć ;) żeby tobie tez pasował taki związek, gdzie na boku możesz się bzykać ile wlezie, to wtedy chajtajcie się. :)